1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 48
07-05-2014 12:51

Γεωργούντζος: «Θα δώσουμε τη μάχη μας»

Ο προπονητής του Μίλωνα, Παναγιώτης Γεωργούντζος μίλησε στν κάμερα του volleynews.gr για τον τελικό της ΕΣΠΕΔΑ απέναντι στον Ολυμπιακό και για τη δουλειά που γίνεται στον σύλλογο.
«Έχει καθιερωθεί να παίζουμε με τον ολυμπιακό στον τελικό. Πέρσι το πήρε ο Ολυμπιακός. Εμείς θα κάνουμε την προσπάθειά μας απέναντι σε μια ομάδα με εμπειρίες που κατακτά τίτλους τα τελευταία χρόνια.

Η δουλειά που γίνεται στον Μίλωνα είναι πολύ σοβαρή τα τελευταία χρόνια. Φέτος η ανδρική ομάδα του Μίλωνα στηρίχθηκε κατά βάση σε παίκτες που προέρχονται από τις ακαδημίες της ομάδας. Καταφέραμε με αυτά τα παιδιά να μείνουμε στην κατηγορία. Δουλεύουν πολύ, δουλεύουν καλά και συνεχίζουμε με τον ίδιο τρόπο

Οι ακαδημίες του Μίλωνα έχουν πάρα πολλά παιδιά. Η τοπική κοινωνία γνωρίζει το έργο που γίνεται στο Μίλωνα και ανταποκρίνεται. Κάθε Σαββατοκύριακο τα γήπεδά μας είναι γεμάτα. Και στα κορίτσια και στα αγόρια».

Media

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ