1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
06-05-2014 22:08

Ολυμπιακός και Μίλων στον τελικό των Παίδων της ΕΣΠΕΔΑ (video)

Όπως και το 2013 έτσι και εφέτος ο Ολυμπιακός και ο Α.Ο.Ν.Σ.Μίλων θα μονομαχήσουν στον τελικό του πρωταθλήματος Παίδων της ΕΣΠΕΔΑ. Στους ημιτελικούς που έγιναν πριν λίγο στο γυμναστήριο του Μίλωνα ο Ολυμπιακός του Σπύρου Σαραντίτη νίκη τον Ακάδημο Αργυρούπολης 3-0 σετ και ο Μίλων τον Α.Ο.Ν.Αργυρούπολης με 3-0. Ο τελικός θα γίνει την Τετάρτη 7 Μαΐου στις 19.00, ενώ στις 17.00 θα παίξουν για το χάλκινο μετάλλιο οι δύο ομάδες της Αργυρούπολης.

Ο Ολυμπιακός δυσκολεύτηκε μόνο στο 1ο σετ αλλά στη συνέχεια έκαμψε την αντίσταση του Ακάδημου που έχει στη σύνθεση του 3-4 ταλαντούχα παιδιά που έχουν μέλλον.

Διαιτητες : Παπαστάμος, Αντωνόπουλος. Γραμματεία: Πετρόχειλου.

Τα σετ: 3-0 (26-24, 25-11, 25-20)

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ (Σπύρος Σαραντίτης): Μήτσης, Γαλιώτος, Μανίκας, Κανάνι, Μπαχάς, Λαμπρινός / Τζαννετουλάκος (λ), Μαγγανάς, Μαζωνάκης, Αντωνακάκης, Καρράς, Δελιπρίμης.

ΑΚΑΔΗΜΟΣ ΑΡΓΥΡΟΥΠΟΛΗΣ (Ματ.Λ.Τσίτσιπας): Αποστολόπουλος, Γιαννακάκης, Αγγελίδης, Νικολακόπουλος, Χαραλάμπους, Παππάς / Τζεμπελέκος, Πανταζής, Αλαφραγκής, Αλυμάρας, Χατζηαγγέλου, Χαραλάμπους.

 

Τελικό με Σπυριούνη

Στον δεύτερο ημιτελικό ο Μίλωνας με κορυφαίο τον Κυριάκο Σπυριούνη νίκησε τον Α.Ο.Ν.Αργυρούπολης με 3-0.

Τα σετ: 3-0 (25-18, 25-17, 25-17)

Α.Ο.Ν.Σ.ΜΙΛΩΝ (Παναγιώτης Γεωργούντζος): Ανδρεόπουλος, Θεοδωρίδης, Σπυριούνης, Παπασταματάτος, Κοτομάτας, Παπαδόπουλος / Παπαδημητρίου (λ), Κοτέας, Φωστέρης, Μπάκος, Χατζατόγλου, Φιλίππου.

Α.Ο.Ν.ΑΡΓΥΡΟΥΠΟΛΗΣ (Μηνάς Βρετός): Πολυχρόνου, Σταματόπουλος, Χατζάκης, Παπαδόπουλος, Πούλος, Κάκουρας / Ντούβλης, Γεωργακόπουλος, Καλατζής, Μάγγος.

Σε λίγο περισσότερα...

Media



Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ