Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 48
Εκτυπώστε τη σελίδα
24-04-2014 16:47

Προπόνηση για την Προεθνική Παμπαίδων Κορινθίας - Αργολίδας

Την Παρασκευή 25/4/2014 και ωρα 12.00 στο Κλειστό Γυμναστήριο Βέλου, θα πραγματοποιηθεί η επόμενη προπόνηση του Κλιμακίου της Προεθνικής ομάδας Παμπαίδων Κορινθίας - Αργολίδας της ΕΣΠΕΠ.

Ο Περιφερειακός Ομοσπονδιακός Προπονητής κ. Νανόπουλος, κάλεσε στην προπόνηση τους παρακάτω αθλητές. μετά και την ολοκλήρωση της διαδικασίας των μετρήσεων οι εξής αθλητές:

Ε. Γεωργίου, Μ. Κρούσσος, Κ. Καρβουντζής, Π. Καθάρειος, Η.-Β. Σαλωνίτης, Ι. Μαρουλάκης, Δ. Μάνος, Ε. Σαρμάς, Κ. Παπούλιας (ΓΑΣ Παμβοχαϊκός), Ν. Λιόνας, Δ. Θεοδωρόπουλος, Δ. Νανόπουλος (Άραςτος 1893 Κιάτου), Ι. Σπανός( ΑΟ Ξυλοκάτσρου), Δ. Σαράντος, Π. Οικονόμου, Γ. Μουντζουρίδης (ΑΓΣ «Ο ΑΠΙΣ» Ζευγολατιού

2 σχόλια

  • Comment Link ΚΙΣΜΕΤ Παρασκευή, 25 Απριλίου 2014 07:21 posted by ΚΙΣΜΕΤ

    ΕΧΕΙΣ ΔΙΚΙΟ ΓΙΑ ΤΑ ΠΕΡΙΣΟΤΕΡΑ ΠΟΥ ΓΡΑΦΕΙΣ ΓΟΝΕΑ. ΕΓΩ ΘΑ ΠΡΟΣΘΕΣΩ ΟΤΙ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΣ ΓΙΑ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΗΛΙΚΙΑ ΟΠΩΣ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ Ε.Σ.ΠΕ.Π ΚΑΙ Ε.Ο.Π.Ε. ΓΙΑΤΙ ΑΝ ΥΠΗΡΧΑΝ Ο ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟΣ ΥΠΟΤΙΘΕΤΑΙ Π.Ο.Π ΔΕΝ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΣΤΑ ΓΗΠΕΔΑ ΤΟΥ ΒΟΛΛΕΥ.

  • Comment Link ΓΟΝΕΙΟΣ Πέμπτη, 24 Απριλίου 2014 14:58 posted by ΓΟΝΕΙΟΣ

    MIA ΑΠΟΡΙΑ ΕΧΩ ΓΙΑ ΟΛΩΝ ΑΥΤΟ ΤΟΝ ΣΧΕΔΙΑΣΜΟ...ΑΛΗΘΕΙΑ ΠΟΙΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΟ ΑΥΤΩΝ ΤΩΝ ΠΡΟΠΟΝΗΣΕΩΝ ??? ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΝΑΣ ΕΘΝΙΚΟΣ ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΣ ΣΤΟ ΤΙ ΜΑΘΑΙΝΟΥΝ ΑΥΤΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ..?? ΟΙ ΒΑΣΙΚΕΣ ΑΡΧΕΣ ΤΩΝ ΤΕΧΝΙΚΩΝ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΙΔΙΟ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΣΤΗΝ ΟΡΕΣΤΙΑΔΑ , ΣΤΗΝ ΚΡΗΤΗ , ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ, ΣΤΗΝ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟ..??? ΥΠΑΡΧΕΙ ΟΔΗΓΙΑ ΓΙΑ ΤΟ ΜΑΘΑΙΝΟΥΝ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΣΤΗΝ ΑΤΟΜΙΚΗ ΤΑΚΤΙΚΗ..??? ΣΤΟ ΠΩΣ ΚΙΝΟΥΝΤΑΙ ΣΤΟΝ ΦΙΛΕ..?? ΣΤΗΝ ΑΜΥΝΑ..ΘΑ ΜΑΘΟΥΝ ΟΜΑΔΙΚΗ ΤΑΚΤΙΚΗ ΜΕ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΕΠΙΘΕΣΗΣ ?? ΑΜΥΝΑΣ?? ΥΠΟΔΟΧΗΣ..?? ΜΕ ΕΝΑ ΠΑΣΑΔΟΡΟ..?? ΜΕ ΔΥΟ ΠΑΣΑΔΟΡΟΥΣ?? ΜΕ ΛΙΜΠΕΡΟ..?? ΧΩΡΙΣ ΛΙΜΠΕΡΟ..?? ΓΙΝΕΤΑΙ ΚΑΤΙ ?? ΔΕΝ ΕΧΩ ΔΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΜΙΑ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΑΠΟ ΤΟΝ ΣΥΝΔΕΣΜΟ ΠΡΟΠΟΝΗΤΩΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΜΙΑ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ...ΕΧΕΙ ΒΑΛΕΙ ΚΑΤΕΥΘΥΝΣΕΙΣ??? Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΘΑ ΚΑΝΕΙ ΟΤΙ ΘΕΛΕΙ..ΚΑΙ ΑΠΟ ΟΤΙ ΒΛΕΠΩ ΣΤΟΥΣ ΠΟΠ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΠΟΛΥ ΚΑΤΑΡΤΗΣΜΕΝΟΥΣ ΜΕΧΡΙ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΒΓΑΛΕΙ ΠΟΤΕ ΚΑΝΕΝΑ ΑΘΛΗΤΗ...ΜΟΝΟ ΕΘΝΙΚΟ ΣΧΕΔΙΑΣΜΟ ΔΕΝ ΒΛΕΠΩ ΝΑ ΥΠΑΡΧΕΙ...ΠΕΡΑΣΤΙΚΑ ΜΑΣ..!!