1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
04-04-2014 16:56

Συνεχίζονται οι προπονήσεις των Προεθνικών ομάδων Παμπαίδων-Παγκορασίδων

Συνεχίζονται οι προπονήσεις των Κλιμακίων Προεθνικών Ομάδων παμπαίδων – παγκορασίδων σε όλη τη χώρα.

Συγκεκριμένα σήμερα Παρασκευή 4 Απριλίου στο Κλειστό Βραχατίου στις 18.00 θα πραγματοποιηθεί προπόνηση για τους παμπαίδες Κορινθίας και Αργολίδας υπό τις οδηγίες του ΠΟΠ Γιώργου Νανόπουλου.

Επίσης, αύριο Σάββατο 5 Απριλίου θα πραγματοποιηθεί προπόνηση των Κλιμακίων παμπαίδων παγκορασίδων Αν. Μακεδονίας Θράκης για τις περιοχές της Καβάλας, Δράμας και Θάσου υπό τις οδηγίες της ΠΟΠ Κυριακής Γιαλένιου, από την οποία έχουν κληθεί αθλητές και αθλήτριες από τα σωματεία ΑΟ Καβάλας, ΑΟ Αμυγδαλεώνα, ΑΟ Χρυσούπολης και ΑΟ Θάσου. 

Η προπόνηση θα πραγματοποιηθεί στο κλειστό Αμυγδαλεώνα ( 10.00 π.μ. μετρήσεις, 12.00 προπόνηση) όπου θα παραβρεθεί και ο Ομοσπονδιακός Προπονητής Ανάπτυξης κος Δημήτρης Φλώρος.

Οι προπονήσεις των Κλιμακίων Προεθνικών ομάδων συνεχίζονται και στην ΕΠΕΣΘ όπου έχει προγραμματιστεί προπόνηση παγκορασίδων από τον ΠΟΠ Βασίλη Χριστόπουλο για τις 13 Απριλίου και ώρα 15:00 στο Κατσάνειο.

Πηγή: volleyball.gr

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ