1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
30-03-2014 15:21

Στον τελικό του πρωταθλήματος κορασίδων της ΕΣΠΕΔΕ Ηρακλής και ΦΕ Ιωαννίνων (video)

Ο Ηρακλής Ιωαννίνων και η συμπολίτισσα ΦΕ Ιωαννίνων είναι οι δύο ομάδες που προκρίθηκαν στον τελικό του πρωταθλήματος κορασίδων της ΕΣΠΕΔΕ.

 

Στον πρώτο ημιτελικό μετά από ένα δύσκολο παιχνίδι που κρίθηκε στις λεπτομέρειες ο Φιλαθλητικός Πρέβεζας ηττήθηκε με 3-2 (15-25,25-21,16-25,25-21,13-15) από τον Ηρακλή Ιωαννίνων στον ημιτελικό των Κορασίδων της ΕΣΠΕΔΕ που έγινε στο ουδέτερο γήπεδο της Φιλιππιάδας και δεν τα κατάφερε να πάρει την πρόκριση για τον τελικό.

Ο Φιλαθλητικός υπέπεσε σε πολλά λάθη χαρίζοντας αβίαστα πόντους στον Ηρακλή ενώ αντιμετώπισε και πολλά προβλήματα στην επίθεση απέναντι στο οργανωμένο μπλοκ της ομάδας του Κώστα Ζιώγου. Ο Ηρακλής Ιωαννίνων στον αυριανό τελικό θα αντιμετωπίσει στα Γιάννενα την Φ.Ε.Ιωαννίνων.

Διαιτητές: Φλούδας-Μπαλτζώης

Τα σετ: 2-3 (15-25,25-21,16-25,25-21,13-15) 

ΦΙΛΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΓΣ ΠΡΕΒΕΖΑΣ (Χρυσανθος Κυριαζής): Θεοχάρη, Παναγιωτίδου Ε., Παπαδοπουλου, Παναγιωτίδου Α., Κοσμίδου Α., Μπακάλη, κοσμίδου Β. (λ), Διαμάντη, Ρίκα, Μαλέσκου.

ΗΡΑΚΛΗΣ ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ (Κώστας Ζιώγος): Ζιώγου, Δάσκαλου, Αδάμου, Φασούλη, Τσάνη, Σταύρου, Λέρα (λ), Ποντίκη, Γκλαντζούνη, Αναστασιάδου, Αναστασάκη, Δημητρέλου.

 

Εύκολα η Φ.Ε Ιωαννίνων

Στον δεύτερο ημιτελικό της Περιφέρειας η Φ.Ε.Ιωαννίνων ξεπέρασε και το εμπόδιο της Φιλίας Άρτας και αύριο βράδυ αήττητη θα αντιμετωπίσει την συμπολίτισσα ομάδα του Ηρακλή που στον άλλο ημιτελικό νίκησε δύσκολα την ομάδα του Φιλαθλητικού Πρέβεζας με 3-2 σετ.

Η ΦΕΙ ξεκίνησε το μάτς δυνατά , προηγήθηκε με 11-4, η αγωνιστικότητα των κοριτσιών της Άρτας ανέτρεψε το εις βάρος τους σκόρ και  πλησίασαν  στο 11-8  αλλά πάλι η ΦΕΙωαννίνων ξέφυγε με 20-15 και  κατέκτησε σχετικά εύκολα το πρώτο σέτ  με 25-17 .

Τα άλλα δύο σέτ ήταν πανομοιότυπα , αφού από την αρχή η ΦΕΙ με όπλο το πιεστικό της σερβίς διέλυσε κυριολεκτικά την υποδοχή των ομολογουμένως φιλότιμων κοριτσιών της Άρτας , έτσι ήλθε εύκολα η επικράτηση με ταυτόχρονη συμμετοχή όλων των κοριτσιών της ΦΕΙ .

Τα σετ: 3-0 (25-1, 25-6, 25-9)

Φ.Ε.ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ (Καλογήρου Δημήτρης): Τάσση, Κύρλα, Χριστοδούλου, Κόντου, Μάστορα, Τάσση / Βώττη (λ), Ράπτη, Τσουβέλη, Χριστοδούλου, Δριγκοπούλου  
ΦΙΛΙΑ ΑΡΤΑΣ (Βίτσιος Σταύρος): Βήκα, Ζαρζάνη, Γκαβάγια, Καπέλη, Γκούβα, Ρίζου / Δάφνου (λ), Καυκιά (λ), Σαπλαούρα, Λιάπη, Κατραμέτση, Κύρτσια

 

Media

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ