Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 48
Εκτυπώστε τη σελίδα
19-03-2014 14:53

Η Άρτεμις για τους γονείς

Η συμπεριφορά κάποιων γονέων ανάγκασε την Αρτέμιδα Κορυδαλλού να εκδόσει την εξής ανακοίνωση.

«Αγαπητοί γονείς,

Παρά τις συνεχείς συμβουλές μας και παρατηρήσεις για μη εμπλοκή σας στα αγωνιστικά και διοικητικά θέματα του Συλλόγου μας, βλέπουμε οτι δεν υπάρχει αποτέλεσμα.

Θα θέλαμε με αφορμή το θέμα των Σχολικών αγώνων να αναφέρουμε τα παρακάτω:

1.Ο ΑΓΣ ΑΡΤΕΜΙΣ ΚΟΡΥΔΑΛΛΟΥ στηρίζει χρόνια τώρα έμπρακτα τον Σχολικό αθλητισμό είτε με αθλητικό εξοπλισμό είτε προσφέροντας τη βοήθεια και τη συνεργασία του όποτε και όπου του έχει ζητηθεί από τους τοπικούς φορείς.

2.Η πολιτική που έχουμε υιοθετήσει από το 2006 και μετά και είναι γνωστή σε όλους είναι μια: ΚΑΝΕΝΑΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΕΤΑΙ ΑΠΟ ΕΜΑΣ ΣΑΝ ΑΝΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΤΟΣ
3.Η κάθε αγωνιστική ομάδα μας αποτελείται για ευνόητους λόγους από 12 αθλήτριες. Αν κάποια έχει τραυματισμό, διάβασμα, σχολικό αγώνα ή πενταήμερη, την θέση της παίρνει στον αγώνα η επόμενη που θα κρίνει ο εκάστοτε προπονητής και είναι ΔΙΑΘΕΣΙΜΗ για το Σύλλογο.

4.Δεν το έχουμε κάνει ποτέ και δεν πρόκειται να το κάνουμε τώρα, να αλλάξουμε τον προγραμματισμό της ομάδας μας, της ΕΣΠΕΔΑ η της ΕΟΠΕ για την διευκόλυνση κάποιων.
5.Σεβομαστε απόλυτα τη συμμετοχή των παιδιών σας στους Σχολικούς αγώνες αν και το μετάλλιο που θα πάρουν το οφείλουν στις ατελείωτες ώρες προσπάθειας στο γήπεδο με την ομάδα ΜΑΣ, τους προπονητές ΜΑΣ και τον εξοπλισμό ΜΑΣ!

6.Ενω δε λείπουν τα παραδείγματα αθλητριών μας που αποκομίζουν τραυματισμούς σε τέτοια παιχνίδια,
απουσιάζοντας από τις προπονήσεις και τους αγώνες μας για μεγάλο χρονικό διάστημα.

7.Σε κάθε περίπτωση θα παρακαλούσαμε οι αθλήτριες μας και οι γονείς τους να δείχνουν τον ίδιο ζήλο για τις προπονήσεις για το σχολικό πρωτάθλημα και για το κανονικό ,όταν απουσιάζουν προφασιζόμενοι το αβάσταχτο πρόγραμμα του διαβάσματος(πρέπει να έχουμε προφανώς τις μοναδικές αθλήτριες-μαθήτριες Πανελληνίως)

8.Η μικρή μας προπονητική και διοικητική εμπειρία έχει δείξει ότι ουδέποτε οι φορείς του Βόλεϊ και προκηρύξεις, δικαιολογούν αναβολές αγώνων για εξετάσεις ελληνικής ή άλλης γλώσσας, σχολικών πρωταθλημάτων ή εκδρομών, οικογενειακών διακοπών ή παιδικών πάρτυ.

9.Τελος κάποια στιγμή θα πρέπει να καταλάβετε ότι οι αγώνες κερδίζονται ή χάνονται μέσα στα γήπεδα, ΑΠΟ ΑΘΛΗΤΡΙΕΣ ΠΟΥ ΕΠΕΛΕΞΑΝ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΜΕΣΑ ΚΑΙ ΟΧΙ ΕΞΩ ΑΠΟ ΑΥΤΑ.

Και η ΟΜΑΔΑ χτίζεται από αθλήτριες και γονείς που είναι ΔΙΠΛΑ της και όχι ΑΠΕΝΑΝΤΙ από αυτή.

Πάντα φιλικά,
Ο Πρόεδρος
ΓΙΩΡΓΟΣ Σαραντέας»