1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 48
18-03-2014 13:09

Η αυτοκρατορία συνεχίζεται, πρωταθλητής ο Ηρακλής

Πρωταθλητής Παίδων για 13η φορά στην ιστορία του αναδείχτηκε την Δευτέρα ο Ηρακλής, κερδίζοντας μάλιστα τον τίτλο για 11η συνεχόμενη χρονιά!
Η ομάδα του Χρήστου Πάτρα επιβεβαίωσε τον ρόλο του φαβορί, στον τελικό του Final Four στη Μηχανιώνα, και νίκησε την Ελπίδα με 3-0, αν και η ομάδα των Αμπελοκήπων προέβαλε σθεναρή αντίσταση. 

Πολυτιμότερος παίκτης της διοργάνωσης ψηφίστηκε από τους προπονητές των ομάδων ο Στέλιος Τζιουμάκας του Ηρακλή, παίρνοντας τη σκυτάλη από τον αδελφό του Γιώργο, MVP των τριών προηγούμενων διοργανώσεων. Το χάλκινο μετάλλιο κατέκτησε ο Επίκουρος Πολίχνης, κερδίζοντας στο μικρό τελικό τον Αίαντα Ευόσμου με 3-1.

Το Final Four στο γυμναστήριο "Αινείας" ολοκληρώθηκε με επιτυχία μπροστά σε γεμάτες κερκίδες και η ΕΠΕΣΘ ευχαριστεί την Δ.Η.Π.Π.Α.Κ.Υ.Θ. του Δήμου Θερμαϊκού, τα σωματεία Ποσειδών Μηχανιώνας και Αγ. Νικόλαος Μηχανιώνας, καθώς και την χορηγό εταιρεία " VELALIS, Αφοι Βελαλή & ΣΙΑ ΟΕ".

ΜΙΚΡΟΣ ΤΕΛΙΚΟΣ 
ΑΙΑΣ - ΕΠΙΚΟΥΡΟΣ 1-3 (25-23, 22-25, 20-25, 18-25)
Αίας (Νανάς): Κουντουρέτης, Κερτικίδης, Χατζηαράπης, Αγγουράς, Χρηστινίδης, Ξενίκας, Βαργεμιτζίδης (λ) - Παπαϊωάννου (λ), Καραβιδόπουλος, Ατματζάκης, Ζαΐμης, Κόκας.
Επίκουρος (Γαϊδατζής): Πετρίδης, Ριζόγλου, Κολτσιάκης, Μωυσίδης, Ιωαννίδης, Χρηστάκος, Τζιαβράς (λ) - Σταυρίδης.

ΤΕΛΙΚΟΣ
ΕΛΠΙΣ - ΗΡΑΚΛΗΣ 0-3 (17-25, 22-25, 21-25)
Ελπίς (Κυλίτσης): Μπολέτος, Σταυρίδης, Νικολακάκης, Χρηματόπουλος, Πολυχρούς, Ταλαμπίρης, Καραντάκης (λ) - Παπάς, Καρακόλιας.
Ηρακλής (Πάτρας): Γραμμενούδης, Σταυρακάκης, Καπετανίδης, Τσατσούλας, Τζιουμάκας, Κουκουμάκας, Μπουράκης (λ) - Μανωλόπουλος, Στεφανίδης, Λαντσούρης, Τοσουνίδης, Παπαζήσης.

 

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ