1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 1198
25-02-2014 18:00

Το Σάββατο η πρώτη προπόνηση των Κλιμακίων προεθνικής κορασίδων στην Ορεστιάδα

Αρχίζουν οι προπονήσεις επιλογής των Κλιμακίων Προεθνικής Παγκορασίδων της Ένωσης Πετοσφαιρικών Σωματείων Θράκης-Α. Μακεδονίας.

Αρχίζουν οι προπονήσεις επιλογής των Κλιμακίων Προεθνικής Παγκορασίδων της Ένωσης Πετοσφαιρικών Σωματείων Θράκης-Α. Μακεδονίας. Η πρώτη προπόνηση που προγραμματίστηκε για το Σάββατο 1 Μαρτίου 2014 (15.30’-17:30’) στο Κλειστό Γυμναστήριο «Νικόλαος Σαμαράς» της Ορεστιάδας. Στην προπόνηση καλούνται από τον Περιφερειακό Ομοσπονδιακό Προπονητή κ. Σταυρόπουλο, κορίτσια που έχουν γεννηθεί τα έτη 2000 & 2001. Στην προπόνηση καλούνται και όσοι εκ των προπονητών των Σωματείων επιθυμούν, για την καλύτερη δυνατή συνεργασία με τον Π.Ο.Π. Από τον ΠΟΠ κ. Σταυρόπουλο, καλούνται και οι προπονητές των Σωματείων με αθλήτριες σε αυτές τις ηλικιακές κατηγορίες να επικοινωνήσουν με τον Περιφερειακό προπονητή , για τις ημέρα , ώρες και χώρους προπόνησης αυτών , ώστε να προγραμματισθούν επισκέψεις του και να παρακολουθήσει κάποιες από τις προπονήσεις των ομάδων τους.

 

Πηγή: volleyball.gr

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ