1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 48
20-02-2014 14:39

Τέσσερα χρόνια αήττητες και πρωτάθλημα με 45-0 σετ οι κορασίδες του Πιερικού

Τον 5ο συνεχόμενο τίτλο κατέκτησαν οι κορασίδες του Πιερικού όπου κέρδισαν στον τελικό την ομάδα του Μ.Αλεξάνδρου Γιαννιτσών με 3-0 σετ μέσα στα Γιαννιτσά και στέφθηκε πρωταθλήτρια για 5η συνεχόμενη χρονιά, μια αγωνιστική πριν την λήξη της τελικής φάσης και μάλιστα με απόλυτο ρεκόρ και φέτος, αφού πέτυχε 15 νίκες σε 15 αγώνες και 45-0 σετ!!
 
Η ομάδα του Πιερικού παρέμεινε για 4η χρονιά αήττητη, έχοντας σαρώσει τα πάντα στο πέρασμά της, δημιουργώντας μια ομάδα θρύλο που σχεδόν αδύνατο να ξαναπεράσει άλλη ομάδα με αυτά τα αποτελέσματα. Μια ομάδα μοντέλο με παίκτριες γεννημένες πρωταθλήτριες που αρνήθηκαν 4 χρόνια να χάσουν.

Η ποιότητα των τρομερών κοριτσιών του Πιερικού ήταν τέτοια, που στο παιχνίδι των Γιαννιτσών επιβεβαίωσαν για ακόμη μια φορά γιατί θεωρούνται ομάδα μοντέλο, και υπερασπίσθηκαν τον περσινό τίτλο τους με τον καλύτερο τρόπο. Κατακτώντας χωρίς να χάσουν ούτε σετ και τον φετινό τίτλο. 

Στο 1ο σετ ήταν παράσταση για ένα ρόλο, αφού τα κορίτσια του Πιερικού μπήκαν πολύ δυνατά στο παιχνίδι, πήραν μεγάλη διαφορά στο σκορ που το διεύρυναν μέχρι το τέλος του σετ κερδίζοντας το πολύ εύκολα με 25-10. Έτσι η ομάδα του Πιερικού έδειξε ότι ήταν αποφασισμένη να ξανακερδίσει τον τίτλο. Να κάνει αυτό που κάνει 4 χρόνια συνεχόμενα. 

Το 2ο και 3ο σετ ήταν τυπική διαδικασία, αφού η ομάδα του Πιερικού παίρνοντας διαφορά στο σκορ από την αρχή, δεν άφησε περιθώρια αντίστασης στην ομάδα των Γιαννιτσών με συνέπεια την κατάκτηση της νίκης και το 5ο πρωτάθλημα. Τα κορίτσια του Πιερικού υπερασπίσθηκαν με τον καλύτερο τρόπο τον θρόνο τους παραμένοντας εκεί για 4η συνεχόμενη χρονιά.

Η ομάδα μοντέλο του Πιερικού δημιουργήθηκε με πολύ μεράκι, με πολύ σκληρή και πειθαρχημένη δουλειά, με υπομονή και επιμονή, με τεχνογνωσία από το προπονητικό τιμ. Τα κορίτσια του Πιερικού με την θέλησή τους και την δουλειά τους, υλοποιώντας το προπονητικό πρόγραμμα δημιούργησαν μια τρομερή ομάδα μοντέλο, πρότυπη για όλους, πετυχαίνοντας απίστευτα πράγματα αφήνοντας τους πάντες άφωνους. 

Τα κορίτσια δημιούργησαν μια ομάδα, αντάξια του μεγάλου ονόματος του Πιερικού και της βαριάς φανέλας που φορούν. Με καρδιά πρωταθλητή, έκτισαν μια δυναστεία με 5 τίτλους σε 4 χρόνια με εκπληκτικά ρεκόρ. Ο Πιερικός έδειξε για ακόμη μια φορά την άριστη οργάνωση που έχει σε όλους τους τομείς και σε όλα τα επίπεδα τόσο σε αγωνιστικό όσο και σε διοικητικό επίπεδο, πως να πετυχαίνει φοβερά και εκπληκτικά πράγματα ακόμη και σε πολύ μικρή ηλικία.

Ο Κ.Σαρρής δήλωσε: “Αξίζουν πολλά συγχαρητήρια και μπράβο σε αυτά τα τρομερά κορίτσια, διότι είναι οι πραγματικοί πρωταγωνιστές. Τους ευχαριστώ για όλες τις όμορφες στιγμές που μου χάρισαν και περάσαμε μαζί.”

Πηγή: Pieriasport.blogspot.gr
 

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ