1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 48
27-01-2014 21:59

Eπίδειξη δύναμης οι έφηβοι του Εθνικού, έτοιμοι για το πανελλήνιο

Πρωταθλητές Θράκης και για την σεζόν 2013-2014 αναδείχθηκαν ουσιαστικά την Κυριακή οι Έφηβοι του Εθνικού Αλεξανδρούπολης, καθώς επικράτησαν με 3-0 σετ της Ορεστιάδας στο "Μιχάλης Παρασκευόπουλος".


Οι Αλεξανδρουπολίτες είχαν νικήσει και στην Ορεστιάδα και ουσιαστικά με δύο νίκες και ελλείψει άλλων εφηβικών ομάδων, πήραν το εισιτήριο από την ΕΣΠΕ Θράκης και Ανατολικής Μακεδονίας για την επόμενη φάση του Πανελληνίου Πρωταθλήματος.

Υπενθυμίζεται ότι πέρυσι η εφηβική ομάδα του Εθνικού Αλεξανδρούπολης είχε αναδειχθεί πρωταθλήτρια Ελλάδος μέσα στην Αλεξανδρούπολη, επαναλαμβάνοντας μάλιστα την επιτυχία που είχε επιτύχει και έναν χρόνο πριν στην Αθήνα. Κατά συνέπεια, άνοιξε ο δρόμος για να επαναλάβει τον άθλο, αν και πλέον στην ομάδα δεν μετέχουν ορισμένα από τα μεγάλα της περσινά αστέρια, που... μεγάλωσαν και ορισμένα πήραν μεταγραφές για το εξωτερικό, όπως ο Ραφαήλ Κουμεντάκης.

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ