1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
18-01-2014 19:15

Στον τελικό ο Ολυμπιακός με τον Μίλωνα με livestreming από volleynews.gr

Ο Ολυμπιακός και ο Μίλωνας θα διεκδικήσουν τον τίτλο στο Πρωτάθλημα Εφήβων της ΕΣΠΕΔΑ καθώς προκρίθηκαν στον τελικό που θα γίνει  την Κυριακή (19.00) στο κλειστό γυμναστήριο της Αργυρούπολης. Οι παίκτες του Σπύρου Σαραντίτη κέρδισαν το Σάββατο με 3-0 σετ τον ΑΟΝ Αργυρούπολης στον 2ο ημιτελικό του F-4 και θα παλέψουν για την μεγάλη κούπα απέναντι στον Μίλωνα ο οποίος επικράτησε με 3-0 σετ του Ακάδημου. Οι τελικοί θα μεταδοθούν σε livestreaming από το volleynews.gr.

Τα σετ: 25-19, 25-19, 25-23

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ (Σαραντίτης): Ζήσης, Μελλές, Κάλας, Μπερμπερίδης, Δεληπρίμης, Λαμπρινός, Γαλιώτος, Μήτση, Μανίκας, Καρράς, Μπάχας, Τζαννετουλάκος (λ).

ΑΟΝ ΑΡΓΥΡΟΥΠΟΛΗΣ (Βρεττός): Πολυχρόνου, Παπαδόπουλος, Σταματόπουλος, Χατζάκης, Νταουντάκης, Ντούβλης, Κάκουρας, Μουλάρτι, Νομικός, Καλύβας, Γιώτης (λ)

Το πρόγραμμα της Κυριακής:
17.00 - Μικρός Τελικός: ΑΟΝ Αργυρούπολης – ΑΣ Ακάδημος
19.00 - Τελικός: ΑΟΝΣ Μίλων – Ολυμπιακός ΣΦΠ

* Οι τελικοί θα μεταδοθούν σε livestreaming από το volleynews.gr σε παραγωγή του sportshero.gr και προσφορά της ΕΣΠΕΔΑ και της Ευρωπαϊκής Πίστης.

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ