1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
06-01-2014 22:43

Με το δεξί στο 2014 οι νεάνιδες της Ελπίδας

Θεσσαλονίκη, Του Κωνσταντίνου Χρυσίδη

Με το δεξί μπήκε το 2014 για τις νεάνιδες της Ελπίδας με νίκη 1-3 μέσα στην Ηλιούπολη επί του ΕΟΣ.

Μετά από καιρό βρέθηκαν ετοιμοπόλεμες όλες οι αθλήτριες της ομάδας των Αμπελοκήπων, αφού λίγο οι μικροτραυματισμοί λίγο οι υποχρεώσεις της εθνικής λίγο οι διακοπές και κάποιες ιώσεις δεν άφησαν τον Χρυσομαλλίδη να τις έχει όλες μαζί. Πλήρης και ο ΕΟΣ ο οποίος ξεκίνησε δυνατά και προηγήθηκε με 1-0 σε ένα συγκλονιστικό σετ που επικράτησε με 25-23. Η συνέχεια ήταν διαφορετική αφού η καλύτερη ποιοτικά Ελπίδα αφυπνίστηκε και με πίεση στο σερβίς, αποτελεσματικές επιθέσεις και συνεχή μπλοκ κατάφερε να ισοφαρίσει και στη συνέχεια να πάρει τα δύο επόμενα σετ και την πρώτη νίκη της χρονιάς. Έτσι παραμένει στην κορυφή της βαθμολογίας και την ερχόμενη Τρίτη στο Κατσάνειο θα ξεκαθαρίσει ποιος εκ των Ελπίδα και Ηρακλή, θα τερματίσει πρώτος, παίρνοντας και το πλεονέκτημα για τους τελικούς νεανίδων της ΕΠΕΣΘ.

 Τα σετ: 1-3 (25-23, 21-25, 13-25, 20-25)

ΕΟΣ (Πιλπιλίδης): Παπουλίδου, Γεωργιάδου Ελ. (λ), Τσαρτσίδου, Σαββάογλου Χ., Ζηνωνίδου, Μανδαλάκη, Γεωργιάδου Ε. (λ), Σταυρίδου, Βοζίκη, Σαχπατζίδου, Παππά, Σαββάογλου Δ.
Ελπίδα (Χρυσομαλλίδης): Νώτη, Δέμπη, Παπάζογλου, Ντολοπούλου, Καραμούτσα, Καλαντάτζε, Σουπιώνη (λ), Χατζηελευθερίου (λ), Ιακωβίδου, Μπολέτου Μ, Μπιλιούρη, Δρακουλίδου

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ