1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 1201
05-01-2014 15:05

Γιώργος Μπούκουρας: «Πάμε για το πρωτάθλημα»

Την επιθυμία του να κερδίσει το πρωτάθλημα Νεανίδων εξέφρασε ο προπονητής του Άργους Γιώργος Μπούκουρας . Μετά τη νίκη επί του Ακρίτα, ο τεχνικός τους Άργους μίλησε στο volleynews.gr για τον αγώνα, το στόχο, αλλά και το σημερινό τελικό με τον Απόλλωνα Πατρών .

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:  «Σήμερα παίξαμε ένα καλό παιχνίδι και ο Ακρίτας ήταν καλύτερος απ’ ότι περίμενα, γνωρίζοντας την πορεία του στο πρωτάθλημα Νεανίδων. Ήταν πάρα πολύ καλός από τις άκρες, με καλό σέρβις και καλή υποδοχή, κάτι που είχε ως αποτέλεσμα εμείς να κάνουμε πολλά λάθη στα μπλοκ. Μετά το πρώτο σετ ήμασταν πιο σταθεροί στο παιχνίδι, και σταθεροποιηθήκαμε με λιγότερα λάθη στην επίθεση και στα μπλοκ, αφού περιμέναμε ότι οι επιθέσεις τους θα γίνονταν από τις άκρες. Νομίζω ότι το παιχνίδι κρίθηκε στο ότι μπορέσαμε να σταματήσουμε δύο παίκτριες που οι δυνατότητες τους συναγωνίζονται αυτές των ανδρών. Ελπίζω ότι αυτή η εμφάνιση θα επαναληφθεί στον τελικό και θα μπορέσει να επιτευχθεί και ο στόχος μας, που δεν είναι άλλος από την κατάκτηση του πρωταθλήματος». 

 

Φιορέλα Μάλο 

1 σχόλιο

  • Comment Link ΚΙΣΜΕΤ Κυριακή, 05 Ιανουαρίου 2014 16:22 posted by ΚΙΣΜΕΤ

    Κυριε Μπουκουρα με αλλαζονεια πρωταθλημα δεν θα παρετε.......Απορω με τους διοικουντες του Σωματειου που ανεχονται αυτη τη συμπεριφορα σας.Τα παιδια μας δεν τα στελνουμε για να γελοιοποιουνται απο καποιον που σε καθε παιχνιδι γινεται πεδιο αναφορας για γελια απο την εξεδρα.....

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ