1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
12-12-2013 15:47

Μεγάλη επιτυχία το 14ο Τουρνουά mini-volley δημοτικών σχολείων από τον Πανερυθραϊκό

Με εξαιρετική επιτυχία ο Πανερυθραϊκός , ένας από τους Συλλόγους που διακρίνεται για τις υποδομές του στα αγόρια, διοργάνωσε το 14ο τουρνουά Μίνι Βόλεϊ δημοτικών σχολείων στις εγκαταστάσεις του κλειστού γυμναστηρίου «Καλαϊτζής» με την συμμετοχή να είναι μόνο για αγόρια.

Γνωρίζοντας τις δυσκολίες που αντιμετωπίζει το άθλημά μας κυρίως στα αγόρια, ο Πανερυθραϊκός με πρωτεργάτες τους κ.κ. Κυριακίδη Άγγελο, Θανάση Μαργαρίτη, Μπάμπη Ζαρωτιάδη και Νίκο Χατζηπέρρο διοργάνωσε ένα θαυμάσιο τουρνουά με συμμετοχή ρεκόρ, Πάνω από 110 αγόρια της 6ης, 5ης και 4ης Δημοτικού των σχολείων Ν.Ερυθραίας, Κηφισιάς και Εκάλης χωρίστηκαν σε ομάδες και αγωνίστηκαν όλο το πρωινό σε αγώνες μικρής διάρκειας που σκοπό είχε τη πρωτη γνωριμία των παιδιών με το άθλημα του βόλεϊ.

Ο Πανερυθραϊκός αισθάνεται την υποχρέωση να ευχαριστήσει ιδιαίτερα τους Διευθυντές και τους Καθηγητές Φυσικής Αγωγής του 1ου Δημοτικού Νέας Ερυθραίας, του Δημοτικού Εκάλης και του 7ου Δημοτικού Σχολείου Κηφισιάς στην Πολιτεία, για τη μεγάλη σε όγκο συμμετοχή των παιδιών αλλά και για την πολύ καλή τους απόδοση.

Στο τέλος της εκδήλωσης μοιράστηκαν αναμνηστικά στα σχολεία που συμμετείχαν και δόθηκαν σε όλα τα παιδιά αναμνηστικά διπλώματα της διοργάνωσης.

Όλοι αποχώρησαν ενθουσιασμένοι και έδωσαν νέο ραντεβού με την υπόσχεση να κάνουν τα αδύνατα δυνατά για να συνεχιστεί αυτή η πολύ όμορφη και δύσκολη προσπάθεια!

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ