Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 1198
Εκτυπώστε τη σελίδα
10-12-2013 12:30

Σκηνές ροκ στη Σκύδρα και ξύλο σε αγώνα εφήβων με «διαιτητή» ιδιώτη

Σκηνές ροκ εξελίχθηκαν σε αγώνα εφηβικού πρωταθλήματος μεταξύ του Αριστοτέλη Σκύδρας και του Απόλλωνα Καλυβίων. Για αρκετή ώρα το γυμναστήριο της Σκύδρας μετατράπηκε σε ρινγκ καθώς ο «διαιτητής», οι αθλητές και φίλοι τους που ήταν στην εξέδρα συνεπλάκησαν. Το εντυπωσιακό είναι πως μόλις εκτονώθηκαν άπαντες οι ομάδες μπήκαν στο γήπεδο και συνέχισαν τον αγώνα!

Σκηνές ροκ εξελίχθηκαν σε αγώνα εφηβικού πρωταθλήματος μεταξύ του Αριστοτέλη Σκύδρας και του Απόλλωνα Καλυβίων. Για αρκετή ώρα το γυμναστήριο της Σκύδρας μετατράπηκε σε ρινγκ καθώς ο «διαιτητής», οι αθλητές και φίλοι τους που ήταν στην εξέδρα συνεπλάκησαν. Το εντυπωσιακό είναι πως μόλις εκτονώθηκαν άπαντες οι ομάδες μπήκαν στο γήπεδο και συνέχισαν τον αγώνα!

Στον αγώνα της Σκύδρας η φιλοξενούμενη ομάδα από τα Καλύβια, παρουσιάστηκε στο γήπεδο με έξι μόνο αθλητές. Κατά την διάρκεια του αγώνα, άρχισαν οι «κόντρες» μεταξύ παικτών και του «διαιτητή».

Η σταγόνα που ξεχείλισε το ποτήρι ήταν όταν ένας παίκτης των Καλυβίων φέρεται να εξύβρισε τον «ρέφερι». Ο «διαιτητής» δεν τον απέβαλε γιατί η ομάδα του θα έμενε ελλιπείς και θα τελείωνε το παιχνίδι. Αντ΄ αυτού προτίμησε να κατέβει από τη σκάλα και να έρθει στα χέρια με τον αθλητή των Καλυβίων για να λύσουν τις διαφορές τους.

Στο γήπεδο ήταν και ο αδελφός του παίκτη που μπήκε στο γήπεδο να υπερασπιστεί τον αδελφό του και σε κλάσματα δευτερολέπτου όσοι ήταν μέσα στο γήπεδο άρχισαν να δέρνονται!

Αφού εκτονώθηκαν μετά από περίπου 20 λεπτά όλοι ηρέμησαν και ο «διαιτητής» συνέχισε τον αγώνα χωρίς να σημειώσει τίποτα στο φύλλο αγώνα.

Οι καταγγελίες για τα όσα έγιναν στον συγκεκριμένο αγώνα αναδεικνύουν με τον πλέον ανάγλυφο τρόπο το μεγάλο πρόβλημα που έχει δημιουργεί με τις διαιτησίες από ιδιώτες για λόγους οικονομίας μετά την απόφαση της ΕΣΠΕ Μακεδονίας ώστε στους αγώνες των αναπτυξιακών πρωταθλημάτων να ορίζονται πολίτες (προπονητές, αθλητές κλπ) για διαιτητές και όχι επίσημοι διαιτητές από την Ένωση Διαιτητών Μακεδονίας!

Μάλιστα η Ένωση διαιτητών Μακεδονίας απέστειλε και σχετική επιστολή προς τον πρόεδρο της ΕΣΠΕ Μακεδονίας:

Κύριε Πρόεδρε

Καταγγέλουμε σε σας και στο φίλαθλο κοινό τα μεγάλης έκτασης απαράδεκτα επεισόδια που έλαβαν χώρα στο γήπεδο της Σκύδρας το Σάββατο 7/12/13 στον αγώνα εφήβων μεταξύ των ομάδων ΦΕΣ ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΗΣ - ΑΠΟΛΛΩΝ ΚΑΛΥΒΙΩΝ και συγκεκριμένα στην διάρκεια
του τρίτου σετ.

Επεισόδια τα οποία προσβάλουν το άθλημα και συνέβησαν εξαιτίας της απόφασης της ΕΣΠΕΜ να διεξαγάγει αγώνες αναπτυξιακών πρωταθλημάτων χωρίς επίσημους διαιτητές.

Ενημερώνουμε ότι τα επεισόδια αυτά δεν καταγράφηκαν στο φύλλο αγώνα. Άραγε γιατί δεν γράφτηκε τίποτε;
Μήπως οι αρμόδιοι επιθυμούν πρωταθλήματα αναξιόπιστα, πρωταθλήματα στα οποία ο καθένας κάνει ότι θέλει χωρίς να τιμωρείται;
Και να είστε σίγουροι ότι δεν είναι τα μοναδικά και ούτε θα είναι τα μόνα!!!

Όλα μα όλα αυτά οφείλονται στην απαράδεκτη και παράνομη απόφαση της ΕΣΠΕΜ να διεξαγάγει επίσημους αγώνες χωρίς επίσημους διαιτητές.

ΕΥΧΟΜΑΣΤΕ ΝΑ ΜΗΝ ΘΡΗΝΗΣΟΥΜΕ ΘΥΜΑΤΑ.

Ευελπιστούμε ότι εσείς ως προσταμένη αρχή θα λάβετε τις ορθές αποφάσεις ώστε να σταματήσει πλέον να διεξάγονται αναξιόπιστα πρωταθλήματα χωρίς επίσημους διαιτητές.
ΓΙΑ ΤΟ ΔΣ
Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ

ΠΟΡΤΟΚΑΛΙΔΗΣ ΧΑΡΙΤΩΝ
Ο ΓΕΝ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ
ΧΡΙΣΤΟΦΟΡΙΔΗΣ ΟΜΗΡΟΣ

2 σχόλια

  • Comment Link Larry Κυριακή, 26 Ιανουαρίου 2014 08:02 posted by Larry

    Eλα ρε παιδια ξερει η ΕΣΠΕΜ τι κανει

    Μια χαρα ειναι εκει που καθεσαι στη κερκιδα κ βλεπεις το ματς ερχεται ο αλλος σου λεει "Ελα να κανεις λιγο τον Διαιτητη"

    Εχει πολυ πλακα όλοι οι φιλαθλοι καταφερνουν να δουν αγωνα βολλευ απο μια αλλη οπτικη γωνια!!!

  • Comment Link Εβρίτης Τρίτη, 10 Δεκεμβρίου 2013 11:48 posted by Εβρίτης

    Οι διαιτητές έχουν δίκιο φυσικά!!σε όλη την Ελλάδα για τα αναπτυξιακά συμφώνησαν στα 10 ευρώ ενώσεις με διαιτητές αλλά εκεί στην Μακεδονία είναι η ένωση η εξυπνότερη μάλλον και δεν συμφωνεί με κανέναν!!!