1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 1198
10-12-2013 11:26

Χαμόγελα αισιοδοξίας για τις υποδομές του Παμβοχαϊκού που... γλύκαναν την ήττα από τον Άρη

Cannot find volleynews.v2/MEN/PAMVOHAIKOS/2013-14/mini folder inside /var/www/volleynews.gr/images/volleynews.v2/MEN/PAMVOHAIKOS/2013-14/mini/ folder.
Admiror Gallery: 4.5.0
Server OS:nginx/1.14.0
Client OS:Unknown
PHP:5.6.38
Με ανάμικτα συναισθήματα πέρασε και αυτό το Σαββατοκύριακο για την ομάδα του Παμβοχαικού.Οι νίκες των Κορασίδων,Παίδων και Γυναικών ήρθαν να απαλύνουν το άσχημο συναίσθημα που δημιούργησε στους φίλους του Παμβοχαικού η ήττα της ανδρικής ομάδας στον αγώνα του Σαββάτου με τον Άρη. Ο αθλητισμός γιαυτό είναι όμορφος γιατί σου δίνει εναλλαγές συναισθημάτων και στην περίπτωση της ομάδας τα αναπτυξιακά τμήματα δίνουν ικανοποίηση για την προσπάθεια που γίνεται και ελπίδα για το μέλλον.

Το τμήμα των Κορασίδων ξεκίνησε το Σάββατο με νίκη 3-0 σετ επί του Απόλλωνα Ξυλοκάστρου, συνέχισε η ομάδα των Παίδων την Κυριακή με την εκτός έδρα νίκη επί του Σπαρτιατικού με 3-2 σετ και το διήμερο έκλεισε με την εύκολη νίκη της ομάδας των γυναικών επι του Πήγασσου ΄Αστρους με 3-0 σετ.


ΚΟΡΑΣΙΔΕΣ

ΓΑΣ ΠΑΜΒΟΧΑΙΚΟΣ – ΑΠΟΛΛΩΝ ΞΥΛΟΚΑΣΤΡΟΥ 3-0

Χωρίς μεγάλη δυσκολία και παρά την απουσία δύο βασικών παικτριών η ομάδα των Κορασίδων κατέκτησε την νίκη με 3-0 σετ. Η εξέλιξη του αγώνα βοήθησε την τεχνική ηγεσία να πάρουν εμπειρίες νέες και πολλά υποσχόμενες αθλήτριες.

Ο Παμβοχαικός αγωνίσθηκε με τις:Δημητριάδη Μ.,Γαμβρούλη Α.,Γκότση Ε.,Θώδη Ε.,Μπαγιώκου Μ.,Κούτρα Β.,Καλίθρακα Β.,Μαγκλάση Β.,Παγκράτη Ε.,Τσιομποτάρου Ε.και Μπάρτζη Α.


ΠΑΙΔΕΣ

ΣΠΑΡΤΙΑΤΙΚΟΣ – ΓΑΣ ΠΑΜΒΟΧΑΙΚΟΣ 2-3

Ένα πολύ ενδιαφέρον και δυνατό παιχνίδι έγινε στο κλειστό Γυμναστήριο της Σπάρτης μεταξύ δύο αξιόλογων ομάδων που προσέφεραν όμορφο θέαμα στους θεατές που το παρακολούθησαν, μοναδική παραφωνία ήταν η διαιτησία που σε μερικά σημεία του αγώνα με τις αποφάσεις τους κόντεψαν να το τινάξουν στον αέρα

Στο πρώτο σετ η ομάδα του Παμβοχαικού μπήκε δυνατά και προηγήθηκε με 5-0 όμως η ομάδα της Σπάρτης βελτιώνοντας την υποδοχή έφερε το σετ στα ίσια (13-13).και προηγήθηκε με 16-13.Μετά το 2ο ταιμ-αουτ του Χατζημιχάλη βελτιώθηκε το μπλόκ που είχε σαν αποτέλεσμα το σευ να το πάρει η ομάδα του Παμβοχαικού με 25-22.

Το 2ο σετ κατέκτησε ο Σπαρτιατικός με 25-16 εκμεταλλευόμενος την κακή υποδοχή της ομάδας μας.Η συνέχεια με το 3ο σετ έδειξε μια εύκολα επικράτηση του Παμβοχαικού με 25-15 καθώς και στο 4ο σετ η ομάδα μπήκε το ίδο καλά με το 3ο και προηγήθηκε με 5-14 όμως η αδράνεια από τον Παμβοχαικό και η ηρωική προσπάθεια των παικτών της Σπάρτης ανάτρεψε την εικόνα και επικράτησε ο Σπαρτιατικός με 25-21 οδηγώντας τον αγώνα στο 5ο σετ. Εδώ οι παίκτες της ομάδας χωρίς λάθη και με αποφασιστικότητα δεν επέτρεψαν στον αντίπαλο να τους αμφισβητήσουν επικρατώντας με 9-15.

Η εμφάνιση της ομάδας των Παίδων παρα την σημαντική απουσία του ακραίου Γαμβρούλη Α.(τραυματίας) έδειξε πολύ καλά στοιχεία και θα αποτελέσει την συνέχεια της δευτεραθλήτριας ομάδας των περσινών Παμπαίδων.

Π Παμβοχαικός αγωνίσθηκε με τους: Ηλιού Κ.,Σαλωνίτη Ν.,Γεωργίου Α.,Λολίτσα Γ.,Μπόσγα Μ.,Αργυρόπουλο Α.,Παναγιωτόπουλο Ε..,Κρούσσο Μ.,Καθάρειο Π.,Καρά Κ.,Μπρακούλια Ν.και Γιαννίκο Ν.


ΓΥΝΑΙΚΕΣ

ΓΑΣ ΠΑΜΒΟΧΑΙΚΟΣ – ΠΗΓΑΣΣΟΣ ΑΣΤΡΟΥΣ 3-0

Υγιεινός περίπατος μπορεί να χαρακτηρισθεί ο κυριακάτικος αγώνας της ομάδας των γυναικών..Η ομάδα του Άστρους παρά τις φιλότιμες προσπάθειες που κατέβαλε δεν κατάφερε να δυσκολέψει την ομάδα του Παμβοχαικού η οποία και επικράτησε με 3-0 σετ (25-16 , 25-11 και 25-7).

Η ομάδα του Παμβοχαικού αγωνίσθηκε με τις:Αμπερώρη Μ.,Λιάκου Γ.,Οκονομοπούλου Μ.,Θώδη Ε.,Λόντου Μ.,Δημητριάδη Μ.,,Μαργαρίτη Μ.,Γκότση Ε.,Μπαγιώκου Μ.,Γαμβρούλη Α.,Κούτρα Β.και Τσιομποτάρου Ε.

 

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ