1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 48
17-11-2013 14:11

«Καταγγέλουμε τον διαιτητή Κυριακόπουλο» (video)

Επιστολή, με την οποία καταγγέλει τον διαιτητή Κυριακόπουλο για τα σφυρίγματά του στον αγώνα απέναντι στον Αίαντα Ευόσμου για το πρωτάλημα παίδων της ΕΠΕΣΘ, έστειλε ο Ηρακλής τόσο στην διοργανώτρια όσο και στην ΟΔΒΕ. Στο κείμενο που υπογράφει ο έφορος ανάπτυξης του γηραιού, Βασίλης Τσατσουλας, υποστηρίζεται ότι ο διαιτητήτς διαμόρφωσε τον αποτέλεσμα του αγώνα που έληξε 3-2 υπέρ του Αίαντα.


«Θεμα: καταγγελία διαιτητή Κυριακόπουλου Απόστολου

Κύριοι,

Με την παρούσα επιστολή καταγγέλω τον ανωτέρω διαιτητή για την πλημελή άσκηση των καθηκόντων του στον αγώνα παίδων για το πρωτάθλημα της ΕΠΕΣΘ μεταξύ του ΗΡΑΚΛΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ και του ΑΙΑΝΤΑ ΕΥΟΣΜΟΥ.

Θεωρείται υπεύθυνος για την διαμόρφωση του αποτελέσματος εις βάρος της ομάδος του ΗΡΑΚΛΗ (3-2) με τα σφυρίγματά του τα οποία έγιναν είτε εσκεμμένα είτε ο συγκεκριμένος κύριος δεν γνωρίζει από βόλλευ και δεν μπορεί να διαχειριστεί έναν τέτοιο αγώνα.

Η κάκιστη διαιτησία του ήταν μονόπλευρη εις βάρος του ΗΡΑΚΛΗ και σας γνωστοποιούμε την οργή μας στο πρόσωπό του σε έναν αγώνα διαφήμιση του αθλήματος.
Τέτοιες διαιτησίες πηγαίνουν πίσω το άθλημα του βόλλευ και υποβαθμίζουν τον θεσμό της διαιτησίας.

Ζητούμε να λάβετε σοβαρά τα ανωτέρω και παρακαλούμε θερμά την εξαίρεση του συγκεκριμένου κυρίου από οποιοδήποτε μελλοντικό αγώνα της ομάδος βόλλευ του ΗΡΑΚΛΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ. 

Στην διάθεση σας το video του αγώνα για να τον καμαρώσετε!!

Συγχαρητήρια και στις δύο ομάδες για το βόλλευ υψηλού επιπέδου που μας χάρισαν.

Με εκτίμηση,

ΒΑΣΙΛΗΣ ΤΣΑΤΣΟΥΛΑΣ
ΕΦΟΡΟΣ ΑΝΑΠΤΥΞΙΑΚΩΝ ΤΜΗΜΑΤΩΝ ΒΟΛΛΕΥ ΑΓΟΡΙΩΝ
Γ.Σ. ΗΡΑΚΛΗΣ»

Media

3 σχόλια

  • Comment Link ΤΟΝΙ Α. Κυριακή, 17 Νοεμβρίου 2013 16:00 posted by ΤΟΝΙ Α.

    Τελικα στον Ηρακλη η κατασταση εχει ξεφυγει τελειως. Αγγιζει πλεον και τα ορια του γραφικου. Μεχρι τωρα ειχαμε ανακοινωσεις διαμαρτυριας για το ανδρικο αντε καμμια φορα και για το γυναικειο. Μετα τη διαλυση τους αρχισαν αναλογες ανακοινωσεις και για αγωνες ομαδων των υποδομων; Μη στενοχωριεστε κυριοι κανεις δε θελει να διαλυσει τον Ηρακλη. Αυτο το κανετε καλυτερα απο ολους μονοι σας. Ο συμπαθης εφορος των ακαδημιων μπορω να μαθω απο ποια διοικηση ορισθηκε ως τετοιος; Μη μου πειτε απο γενικη συνελευση γιατι δεν υπαρχει διοικηση για να συγκαλεσει συνελευση. Ολα ειναι στον αερα. Ενταξει ο Τζουμακας μεγαλωσε και εφυγε. Τι να κανουμε. Ψυχραιμια κυριοι.

  • Comment Link volleyakias Κυριακή, 17 Νοεμβρίου 2013 14:07 posted by volleyakias

    δεν νομιζετε κυριε τσατσουλα πως ειναι τραγελαφικο να μιλατε για την διαιτησια οταν εσεις εχετε κερδισει ενα πρωταθλημα αποκλειστικα και μονο απο την διαιτησια???

  • Comment Link Xaritopoylos Κυριακή, 17 Νοεμβρίου 2013 11:59 posted by Xaritopoylos

    Να και το βίντεο: http://www.youtube.com/watch?v=BQINN_pGQN0&feature=share&list=UUEF8uLlug1rf_rlh_bs3zog

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ