1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
27-10-2013 19:20

Η Αρτέμιδα «κατεβάζει» τους γονείς από την κερκίδα

´Ενα νέο πρόγραμμα ξεκινάει η Αρτέμιδα στο πλάισιο των αναπτυξιακών της τμημάτων, από μια ιδέα του Προέδρου Γιώργου Σαραντέα με σκοπό οι γονείς να έρθουν πιο κοντά στα παιδιά τους και στο βόλεϊ.

Σε μία προπόνηση την εβδομάδα στα τμήματα ανάπτυξης, θα «κατεβάζουν» τους γονείς από την κερκίδα και θα κάνουν κοινή προπόνηση. Ο πρόεδρος του συλλόγου κ. Σαραντέας εξήγησε τους στόχους του προγράμματος.

«Τα οφέλη είναι πολλά. Δίνουμε την δυνατότητα σε ενήλικες να αθληθούν με μία ήπια μορφή άσκησης, Έχουν την ευκαιρία να δραστηριοποιηθούν μαζί με τα παιδιά τους απολαμβάνοντας την χαρά του αθλητισμού και το πιό σημαντίκο είναι ότι βλέπουν από κοντά τον κόπο που κάνουν, ελπίζοντας να αλλάξουν κατά πολύ την εύκολη κριτική που τους ασκούν, ενώ τέλος μαθαίνουν τις βασικές αρχές του αθλήματος που θα τους βοηθήσουν στην παρακολούθηση των προπονήσεων και των αγώνων σαν απλοί θεατές. Σήμερα φιλοξενήσαμε γονείς στις ηλικίες 4 εως 6 και το χάρηκαν όλοι. Ελπίζω να γίνει θεσμός και να κερδίσουμε όλοι από αυτό».

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ