1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
21-10-2013 14:08

Μια νίκη και μια ήττα για τα ...ταλέντα της Αγίας Παρασκευής (φωτο)

Μία νίκη και μία ήττα επιφύλαξε το Σαββατοκύριακο που μας πέρασε στα αγωνιστικά τμήματα των υποδομών της Α.Ε.Α.Π.
Το Σάββατο, η ομάδα των Κορασίδων σε ένα παιχνίδι για γερά νεύρα ηττήθηκε από την ομάδα της Παλλήνης με 3-0 σετ. Ήταν ένας εξαιρετικός αγώνας, πλούσιος σε φάσεις, που κράτησε αμείωτο το ενδιαφέρον των φιλάθλων, που τον παρακολούθησαν.

Η Αγία Παρασκευή, με απώλειες λόγω τραυματισμών και  ασθενειών, χωρίς λίμπερο, έχοντας στην σύνθεσή της μόνο 7 «ετοιμοπόλεμες» αθλήτριες, έπαιξε πολύ καλά χάνοντας στις λεπτομέρειες. Το πρώτο σετ έληξε 25-23, το δεύτερο 26-24 και το τρίτο 25-22. 

Επόμενο παιχνίδι για τις νικήτριες το Σάββατο, 26 Οκτωβρίου στις 17:45 εκτός έδρας με τον Γ.Σ. Χαλανδρίου.
 

Αντίθετα την Κυριακή, η ομάδα των Παίδων της Α.Ε.Α.Π. ζευγάρωσε τις νίκες της, επικρατώντας με χαρακτηριστική άνεση με 3-0 σετ, αυτή τη φορά επί της Σχολής Μωραΐτη. Η διακύμανση του σκορ, 25-14, 25-15, 25-10, αντικατοπτρίζει τη διαφορά δυναμικότητας των 2 ομάδων.

Ο προπονητής Μανώλης Καλημεράκης, έδωσε χρόνο συμμετοχής σε όλους τους παίκτες.

Από το ερχόμενο Σάββατο αρχίζουν τα δύσκολα, καθώς ακολουθούν τα παιχνίδια με Πανελλήνιο και Χαλκίδα, 2 ομάδες που πέρυσι κατέλαβαν την 3η και 4η θέση αντίστοιχα στο final 4 της ΕΣΠΑΑΑ.
 
paides-agiaparaskeyh

1 σχόλιο

  • Comment Link captain Πέμπτη, 24 Οκτωβρίου 2013 10:05 posted by captain

    για εμάς που διαβάζουμε το site για να ενημερωνόμαστε για τα νέα του βόλει... ποια ακριβώς η σκοπιμότητα δημοσίευσης αυτών των αποτελεσμάτων της Αγίας Παρασκευής στα τμήματα υποδομών; γιατί απότελούν είδηση;

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ