1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
16-10-2013 00:36

Ο Ναύαρχος Βότσης 3-0 τη ΧΑΝΘ

Στο πρωτάθλημα Νεανίδων για την δεύτερη  αγωνιστική o Ναύαρχος Βότσης νίκησε την ομάδα της ΧΑΝΘ με σκορ 3-0 (25-17, 25-23, 25-21).

Καλό θέαμα από τις δύο ομάδες παρακολούθησαν αρκετοί φίλαθλοι που παρευρέθηκαν στο γήπεδο με την ομάδα του Ναύαρχου να δείχνει πιο έτοιμη και να παραμένει επικεφαλής του πρώτου ομίλου μαζί με την Ελπίδα.

Καλή η ομάδα της ΧΑΝΘ αλλά της λείπουν παιγνίδια και συνοχή λόγω ότι μερικές παίκτριές της αγωνίζονται και στη γυναικεία ομάδα του συλλόγου.

Τα σετ: 3-0 (25-17, 25-23, 25-21)

ΝΑΥΑΡΧΟΣ ΒΟΤΣΗΣ (Δ. Βαλσαμίδης): Αγγελοπούλου, Γκολέμα, Ντούνη, Μολοπόδη (λ), Παπαφωτίου, Ναλμπάντογλου, Ψαροπούλου, Γκινάλη, Γερακίτη, Γκρεμηλογιάννη, Κουτούπα, Μαναβή.

ΧΑΝΘ (Γ.Ακριτίδης): Βερνάρδου. Καμφορίδου, Μπελουμπέκοβα, Γουβαντζιδάκη, Αβδελά, Μητσοκαπα (λ), Τσούκα, Ρωσσιάδου, Μπακοπούλου, Γιάκη, Σωτηρίου, Παπαδοπούλου. Πολύ καλή η διαιτησία του κ. Αχιλλέα Ισκά. Σημειωτής: Δέσποινα Λάμπρου

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ