1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
15-10-2013 14:25

Με το δεξί..οι νεάνιδες του ΑΓΣ Ιωαννίνων

Πρεμιέρα με νίκη για την ανανεωμένη ομάδα νεανίδων του Α.Γ.Σ. Ιωαννίνων που κέρδισε εύκολα την αντίστοιχη ομάδα της Α.Ο. ΦΙΛΙΑ με 3-0 σετ.

Σε ένα καλό παιχνίδι, παρουσία πολλών φίλων του βόλεϊ, η ομάδα Νεανίδων του ΑΓΣΙ με προπονητή το Βαγγέλη Ζαρκαλή μπήκε δυνατά από το πρώτο σετ και κατάφερε να πάρει από την αρχή μια διαφορά κάνοντας το 25-13.

Στο δεύτερο σετ η εικόνα δεν άλλαξε και η ομάδα των Ιωαννίνων κατάφερε και πάλι παίζοντας αρκετά καλό βόλεϊ να προηγηθεί με 2-0 κάνοντας το 25-18.  Στο τρίτο σετ η ομάδα του βαγγέλη Ζαρκαλή αν και άλλαξε ριζικά λόγω των πολλών αλλαγών που έγιναν στο αρχικό σχήμα κατόρθωσε έστω και δύσκολα να κάνει την ανατροπή στο 23-24 και να πάρει  τελικά το τρίτο σετ με 26-24.

Εντυπωσιακή η συμπεριφορά των φιλάθλων που ειδικά στο τρίτο σετ δημιούργησαν φοβερή ατμόσφαιρα στο ΕΑΝΚΙ υποστηρίζοντας και τις δύο ομάδες για την αγωνιστική τους συμπεριφορά.

Τα ΣΕΤ: 3-0(25-13, 25-15, 26-24)

ΑΓΣ ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ(Ζαρκαλής Β.): ΧΑΡΑΤΖΟΓΛΟΥ, ΜΠΟΚΑ, ΜΗΤΣΟΠΟΥΛΟΥ, ΤΣΑΒΔΑΡΗ, ΤΡΕΜΠΕΛΗ, ΓΚΟΥΝΤΑ ΚΑΡΑΜΠΙΝΑ, ΚΩΣΤΑ, ΝΤΟΥΤΣΗ(λ), ΤΣΩΛΗ, ΑΘΑΝΑΣΟΠΟΥΛΟΥ ΕΙΡ., ΑΓΓΕΛΗ, ΜΠΟΖΙΟΥ

Α.Ο ΦΙΛΙΑ(Βίτσιος Στ.): ΓΚΟΥΒΑ, ΖΑΡΖΑΝΗ, ΚΑΒΑΓΙΑ, ΚΥΡΤΣΙΑ, ΔΑΦΝΟΥ, ΛΙΑΠΗ, ΡΙΖΟΥ, ΚΑΥΚΙΑ(λ), ΒΗΧΑ, ΑΥΓΗ

ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ: ΧΑΝΟΣ Θ., ΧΡΗΣΤΟΥ Σ.

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ