1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
15-10-2013 12:56

Νίκη στο ντέρμπι με την ΑΕΚ οι παίδες του Πανερυθραϊκού

Αρκετά εύκολα επικράτησαν οι παίδες της Ερυθραίας επί της ΑΕΚ για το ντέρμπι του Β' ομίλου αφού οι κιτρινόμαυροι αντιστάθηκαν μόνο στο 3ο σετ.

Στο πρώτο σετ η ομάδα του Πανερυθραϊκού δεν συνάντησε ιδιαίτερη δυσκολία και έφυγε από την αρχή του σετ μπροστά φτάνοντας στο 10-3 και κρατώντας τη διαφορά κατέκτησε το πρώτο σετ με 25-17.

Στο δεύτερο σετ η ΑΕΚ μπήκε δυνατά κάνοντας το 5-0 και αναγκάζοντας τον προπονητή της Ερυθραίας να καλέσει τάιμ άουτ.. Στην συνέχεια οι ερυθραιώτες ανέκαμψαν ισοφαρίζοντας σε 6-6 και περνώντας μπροστά ανέβασαν τη διαφορά φτάνοντας στο 18-11. Το σετ ολοκληρώθηκε με 25-20 για τον Πανερυθραϊκό.

Στο τρίτο σετ το οποίο ήταν και το πιο αμφίρροπο, η Ερυθραία έπαιρνε συνέχεια το προβάδισμα με 4-5 πόντους ενώ η ΑΕΚ με συνεχείς αντεπιθέσεις έφτανε τη διαφορά στον πόντο. Στο 24-19 υπέρ του Πανερυθραϊκού οι παίκτες της ΑΕΚ έκαναν την τελευταία προσπάθεια για κάτι καλύτερο και κατάφεραν να ισοφαρίσουν σε 24-24, αλλά η συγκέντρωση των παικτών της Ερυθραίας ήταν αυτή που έδωσε τους 2 τελευταίους πόντους και το παιχνίδι στην ομάδα τους.

ΑΕΚ - Πανερυθραϊκός 0-3 (17-25, 20-25, 24-26)

Διαιτητές: Καλομοίρης Δημήτρης, Βατικιώτη Βέτα

ΑΕΚ (Ζαν Πιερ Σάγια): Δουγέκος, Καραγιώργος, Σακελλαρίδης, Απερανθίτης, Περζανόφσκι, Τσάλλας / Βουτσινάς (λ), Σπυρόπουλος, , Σάλιτ, Κανακούδης, Τζώρτης

Πανερυθραϊκός (Κραβαρίτης): Σεβδαλής, Γκούνης, Παύλου, Αντωνίου, Μπαλούγιας, Μπάμε, / Σκοτίδας (λ), Γόντικας, Παπαδόπουλος, Πυρίτσης, Μεντζελόπουλος, Παπάζογλου (λ) 

Σχετικά άρθρα

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ