1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
23-09-2013 15:55

«Επιδίωξη μας η σωστή διαπαιδαγώγηση»

Με ανακοινωσή της η ΕΑ Πατρών θέλησε να ενημερώσει τους γονείς των παιδιών που είναι μέλη στις ακαδημίες του συλλόγου, για την δουλειά που γίνεται και την εμπιστοσύνη που τους ζητά για την διαπαιδαγώγηση και ανάπτυξη των παιδιών σε αθλητικό και κοινωνικό επίπεδο.

Αγαπητοί γονείς,

Μια νέα αθλητική περίοδος ξεκινά. Η Ε.Α.Π σθνεχίζοντας την μακρόχρονη προσπαθειά της για την μετάδοση των ιδεών του αθλητισμού μέσω της ανάπτυξης των αθλημάτων της Καλαθοσφαίρης και της Πετοσφαίρισης, σας προσκαλέι να εμπειστευτείτε σε μας τα παιδιά σας για την διαπαιδαγώγηση και ανάπτυξη.

Οι ακαδημίες της Ε.Α.Π έχουν σαν στόχο την ανάδειξη και εξέλιξη αθλητών και αθλητριών, για την στελέχωση των αγωνιστικών μας τμημάτων, που λειτουργούν με τα πλέον σύγχρονα και επιστημονικά πρότυπα.

Βασική επίδιωξη των ακαδημιών μας είναι, η σωστή και υγιής διαπαιδαγώγηση των παιδιών μας, μακριά απο τις κακές συνήθειες και τους «πειρασμούς» της σύγχρονης ζωής. Βασικός στόχος του συλλόγου μας είναι να δημιουργήσει μαι ευκαιρία για όλα τα παιδιά της περιοχής μας, να έχουν πρόσβαση στην Αθλητική Εκπαίδευση, στην σημερινή δύσκολη οικονομικά συγκυρία.

Για τον λόγο αυτό και παρόλα τα αυξημένα λειτουργικά έξοδα που θα αντιμετωπίσουμε προχωράμε στην: Μείωση της μηνιαίας συνδρομής σε σχέση με το παρελθόν και μείωση της εισφοράς για αδέρφια και παιδιά τρίτεκνων οικογενειών κ.α.


Θέλουμε την νέα γενιά να γεμίζει τα στάδια γιατί ο Αθλητισμός:

1. Βελτιώνει την φυσική κατάσταση των παιδιών και τα μαθαίνει να είναι ενεργοί πολίτες μακριά απο την απάθεια του καναπέ και τον εθισμό στο διαδίκτυο ή άλλες βλαβερές συνήθειες.

2. Προωθεί την κοινωνικότητα των παιδιών μαθαίνοντας τους την ομαδική δουλειά και τους προσφέρει την ικανοποίηση των πετυχημένων στόχων ώστε να ζουν σε ένα κοινωνικό περίγυρο πνευματικής και ψυχικής ευεξίας.

3. Εξοικιώνει τα παιδιά με την έννοια της πειθαρχίας των κανόνων και του προγραμματισμού στην καθημερινή τους ζωή ώστε να μάθουν απο μικρή ηλικία το συνδυασμό: υγιές σώμα, υγιές μυαλό.

4. Ειδικά τα αθλήματα Μπάσκετ και Βόλεϊ αναπτύσσουν στρατηγική σκέψη και μαθαίνουν την ικανότητα του σχεδιασμού, στοιχεία που βοηθούν τα παιδιά να είναι παραγωγικά και χρήσιμα στον εαυτό τους και αργότερα στην ζωή.

5. Ένα ασφαλές περιβάλλον προσφέρει εκτός των άλλων και διασκέδαση σε όλα τα επίπεδα ώστε τα παιδιά να εκτονώνονται δημιουργικά και να γνωρίζουν την καθημερινή ζωή σωστά μέσα απο παράλληλες με την άθληση εκδηλώσεις.

Όλα αυτά η Ε.Α.Π τα εγγυάται μέσα απο την πολύχρονη Ιστορία της και την παρουσία της, τόσο στα τοπικά όσο και στα Εθνικά Αθλητικά Δρώμενα. Είμαστε βέβαιοι ότι την επόμενη χρονιά, σε πείσμα των χαλεπών καιρών, θα είμαστε ακόμα καλύτεροι, ακόμα πιο δυνατοί. Όλοι μαζί θα προσπαθήσουμε να κάνουμε την Ε.Α.Π έναν απο τους πιο οργανωμένους Συλλόγους στην Ελλάδα. Διοργανώνοντας παράλληλα, εκτός των αθλητικών δραστηριοτήτων, ενημερωτικές εκδηλώσεις, κοινωνικές παρεμβάσεις και εκδηλώσεις, με συμμετοχή των αθλητών μας και τους γονείς τους, με την συμμετοχή επιστημόνων της περιοχής μας, σε θέματα που απασχολούν την νεολαία σήμερα.

1 σχόλιο

  • Comment Link Μακρής Γεώργιος Τρίτη, 24 Σεπτεμβρίου 2013 05:50 posted by Μακρής Γεώργιος

    Καλή αθλητική χρονιά για την ΕΑΠ και να συνεχίσει να βγάζει αθλητές για τα κλιμάκια και τις Εθνικές ομάδες, σε πείσμα των εχθρών της.

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ