1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
22-01-2023 05:19

Αλεξάντερ Σένισιτς: Πρόβλημα το σερβίς του Ολυμπιακού

Ο προπονητής του Φοίνικα Σύρου ΟΝΕΧ, Αλεξάντερ Σένισιτς, σχολίασε για τον αποκλεισμό απο τον Ολυμπιακό:

«Ειδικά στο δεύτερο σετ φτάσαμε πολύ κοντά στην κατάκτησή του, το παλέψαμε αρκετά. Το τρίτο σετ φάνηκε ότι το δώσαμε πολύ εύκολα, ενώ μπορούσαμε να παλέψουμε πιο πολύ. Και αυτό μας στοίχισε πολύ σημαντικά στο “χρυσό” σετ. Δεν θεωρούμε ότι η απόφαση των διαιτητών στο τέλος του δεύτερου σετ μπορούσε να εκνευρίσει την ομάδα. Το πρόβλημα ήταν το σερβίς του Ολυμπιακού, όσο προσπαθούσαμε να κρατήσουμε την μπάλα χαμηλά, ήμασταν κοντά στο σκορ. Όσο μας πίεζε εκεί, η διαφορά ανέβαινε. Γενικότερα, δουλεύουμε καθημερινά στις προπονήσεις και δίνουμε δυνατά ματς.

Είμαστε στον δρόμο για να γίνουμε καλύτεροι. Παιχνίδι το παιχνίδι θα δουλέψουμε σκληρά για να φτάσουμε εκεί που θα ήθελα. Δώσαμε τρία πολύ δυνατά ματς με τον Ολυμπιακό, τα οποία μας βοήθησαν να ανέβουμε επίπεδο, μας χρησίμευσαν δηλαδή. Είχαμε και κάποιες ατυχίες στους τραυματισμούς, τις οποίες θα ξεπεράσουμε».

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ