1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
18-01-2023 21:21

Ανδρεόπουλος: «Πιέσαμε πολύ στο σερβίς»

Ο προπονητής του Παναθηναϊκού Δημήτρης Ανδρεόπουλος δήλωσε για το 3-0 κόντρα στο Μίλωνα στον πρώτο ημιτελικό του Λιγκ καπ:
«Ασκήσαμε πίεση από το σερβίς και ήταν ένα καλό στοιχείο για εμάς. Επίσης ήμασταν καλοί και στο side out. Ο καθένας στην ομάδα έχει το δικό του ρόλο. Είναι όλοι καλοί παίκτες και προσφέρουν αρκετά πράγματα. Ο ρόλος του καθενός τον κάνει καμία φορά και πρωταγωνιστή. Όπως είναι το φορμάτ του Λιγκ Καπ, το πρώτο παιχνίδι δεν έχει τόση σημασία. Αυτό που θες είναι τη νίκη στο δεύτερο αγώνα για να προκριθείς. Ο Μίλωνας είναι μία καλή ομάδα και παίζει εξαιρετικά και θα είναι καλύτερος στην έδρα του».

Ο πασαδόρος του Παναθηναϊκού Άξελ Γιάκομπσεν είπε: «Θέλαμε να νικήσουμε για να έχουμε το πλεονέκτημα πριν τον επαναληπτικό. Ο Μίλωνας είναι καλή ομάδα και ειδικά στην έδρα του, η οποία είναι ένα δύσκολο γήπεδο. Πρέπει να μείνουμε συγκεντρωμένοι για να πάρουμε τη πρόκριση στον τελικό. Πρέπει να πάμε με τη νοοτροπία ότι είναι ένας τελικός γιατί ξέρουμε πόσο δύσκολα είναι εκεί, καθώς ήδη έχουμε χάσει έναν κρίσιμο αγώνα εκεί».

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ