Εκτυπώστε τη σελίδα
08-12-2022 02:45

Ψάρρας: «Μεγαλύτερο κέρδος ο Νανόπουλος»

Ο προπονητής του Α.Ο.Ν.Σ. Μίλων Σάκης Ψάρρας σχολίασε για τη μεγάλη νικη πρόκριση με 2-3 της ομάδας της Ν. Σμύρνης

"Ηταν ένα ιδιαίτερο και ιδιόρυθμο παιχνίδι. Δεν είχαμε τον Μπόμπι Γιορντάνοφ και αυτό λέει πολλά. Από την άλλη είχαμε διαγώνιο τον Αλέξανδρο Νανόπουλο που αν και είναι ακραίος κλήθηκε να παίξει αναγκαστικά διαγώνιος. Τα πήγε περίφημα, τα κατάφερε και αυτό με χαροποιεί. Βλέπετε πως η ομάδα δύσκολα πέφτει. Κι αν δεν είχαμε ένα νεκρό διάστημα στο 2ο σετ θα είχαμε καθαρίσει από το 2ο σετ. Η είσοδος του Αρμενάκη μας έβγαλε εκτός τακτικής.

Ξέρουμε πως είναι πολύ καλός παίκτης και σαν διαγώνιος. Μέχρι να συνέλθουμε μείναμε πίσω στο σκορ 2-1 σετ αλλά δε θέλαμε να αφήσουμε κάτι στην τύχη του. Μπήκε και ο Στράτος, βοήθησε και αυτός με τη σειρά του ειδικά στο 4ο σετ και έτσι όλα πήγαν καλά. Εφέτος θα κριθούν πολλά στις λύσεις που θα έχουν οι ομάδες στις δύσκολες στιγμές, στις ιώσεις, στον covid και στους τραυματισμούς. Εχω μία φιλοσοφία: Η ομάδα πρέπει να παίζει με τον ίδιο τρόπο ανεξάρτητα με ποιον παίζει στο γήπεδο. Θέλω να αναφερθώ στον Γιορτάνοφ που σήμερα απουσίασε. Δίνει το 100% του εαυτού του.

Τα δίνει όλα στην προπόνηση και βοηθάει τα νέα παιδιά. Είναι ένα κόσμημα για την ομάδα μου και το ελληνικό βόλεϊ και είμαι χαρούμενος που τον έχω στην ομάδα μου. Κλείνουμε σήμερα το Λιγκ Καπ. Δεν θα ασχοληθούμε άλλο τώρα. Δεν είμαστε ομάδα που θα κάνουμε μεγαλόστομες δηλώσεις. Κοιτάμε το ματς του Σαββάτου με τον Αριστοτέλη. Είχαμε καλή μετακίνηση χάρις την απόφαση της διοίκησης να έρθουμε με αεροπλάνο αλλά από την άλλη παίξαμε 5 σετ. Συνεχίζουμε συγκεντρωμένοι για το μεγάλο στόχο του πρωταθλήματος"

Media