Εκτυπώστε τη σελίδα
07-12-2022 23:36

Αλμπέρτο Τζουλιάνι: Ικανοποιημένος που έπαιξαν όλοι, Χριστοφιδέλης: Δίκαια ο Ολυμπιακός

Τι δήλωσαν οι προπονητές του Ολυμπιακού και της Κηφισιάς Αλπερτο Τζουλιάνι και Κώστας Χριστοφιδέλης μετά τη πρόκριση των ερυθρολεύκων στα ημιτελικά του Λιγκ Καπ Νίκος Σαμαράς.

Ο προπονητής του Ολυμπιακού Αλμπέρτζο Τζουλιάνι δήλωσε: «Καθαρή νίκη σήμερα, όμως στο πρώτο σετ παλέψαμε πολύ για να το κερδίσουμε. Λογικό, γιατί όπως έχω πει και επαναλαμβάνω ξανά, η Κηφισιά έχει πολύ δυνατή ομάδα. Επίσης, είμαι ικανοποιημένος από τα παιδιά που έπαιξαν σήμερα και δεν είχαν την ευκαιρία να παίξουν πολύ στα προηγούμενα παιχνίδια. Τους βλέπω κάθε μέρα στην προπόνηση, προσπαθούν να δίνουν το 100% τους κάθε φορά, προσπαθούν πολύ και είναι καλό για όλους μας να έχουν τέτοιο πρόσωπο όταν αγωνίζονται».

Ο προπονητής του Α.Ο.Π.Κηφισιάς Κώστας Χριστοφιδέλης δήλωσε: "Απόψε θα μπορούσαν να πάνε τα πράγματα πολύ καλύτερα για εμάς. Όχι όσον αφορά στο αποτέλεσμα, αλλά όσον αφορά στην προσπάθεια που θα έπρεπε να καταβάλουμε. Πριν από 3 ημέρες είμασταν ανταγωνιστικοί στο 2ο σετ, απόψε στο 1ο σετ. Πρέπει να καταλάβουμε ότι για να πάρουμε κάτι στο βόλεϊ και πόσο μάλλον απέναντι σε ομάδες όπως ο Ολυμπιακός, πρέπει να είμαστε ανταγωνιστικοί και συγκεντρωμένοι από τον πρώτο μέχρι τον τελευταίο πόντο. Δεν το κάναμε και στα δύο παιχνίδια. Θεωρώ ότι δίκαια προκρίθηκε στην επόμενη φάση. Πλέον έχουμε 2 ημέρες προκειμένου να προετοιμαστούμε για το παιχνίδι του πρωταθλήματος στο ίδιο γήπεδο".

Απαντώντας σε ερώτηση για τη βράβευση του ο Κώστας Χριστοφιδέλης τόνισε: "Το έχω ξαναπεί και θα το λέω όποτε μου δίνεται η ευκαιρία. Ο Ολυμπιακός για εμένα είναι ένα πολύ σημαντικό κεφάλαιο στην αθλητική μου καριέρα. Χαίρομαι που υπήρξα μέλος αυτού του τεράστιου συλλόγου. Νιώθω ιδιαίτερη τιμή με τη σημερινή βράβευση και μάλιστα από ανθρώπους που εκτιμούσα και εκτιμώ και που χαίρομαι που τους βλέπω ακόμα στον Ολυμπιακό. Τα συναισθήματα είναι αμοιβαία και εύχομαι ότι καλύτερο στην ομάδα".