1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
03-12-2022 22:59

Καζάζης: "Κρατήσαμε την τακιτική μας" Κρεούζης: "Κόστισαν τα λάθη"

 Μετά τη λήξη του αγώνα  Αθλου-Φοίνικα που τελείωσε με νίκη πρόκριση των Συριανών,  οι δύο προπονητές Καζάζης και Κρεούζης έκαναν δηλώσεις για την εξέλιξη του ματς.

Ο προπονητής του Α.Ο.Φοίνικα ΟΝΕΧ Δημήτρης Καζάζης δήλωσε: "Ο Άθλος Ορεστιάδας στην έδρα του παίζει πάρα πολύ καλά. Όλα τα παιχνίδια που έχει παίξει εδώ έχουν δυσκολέψει τις αντίπαλες ομάδες. Είχαμε πει ότι πρέπει να πιέσουμε στο σερβίς, είχαμε τακτική την οποία ακολουθήσαμε αρκετά καλά. Περιορίσαμε τα ατού του αντιπάλου και νομίζω ότι ήρθε μία δίκαιη νίκη για την ομάδα. Όταν παίζεις παιχνίδια σε τέτοιες διοργανώσεις όπως το League Cup δεν μπορείς να πεις ότι δεν με ενδιαφέρει. Η Σύρος έχει κατακτήσει δύο φορές το League Cup, μακάρι να μπορέσουμε να πάρουμε έναν από τους άλλους τίτλους".

Ο λίμπερο του Φοίνικα ΟΝΕΧ Δημήτρης Κωνσταντινίδης δήλωσε: "Είχαμε προετοιμαστεί κατάλληλα για αυτό το ματς. Έχουμε παρακολουθήσει αρκετούς αγώνες της Ορεστιάδας και είχαμε δει ότι εδώ μέσα ειδικά πιέζει τρομερά όλους τους αντιπάλους της. Αρχικά από το σερβίς αλλά και με τη βοήθεια του κόσμου έχει διάθεση και όρεξη, ωραίο παλμό το γήπεδο.

Εμείς ήρθαμε συγκεντρωμένοι, κάναμε τα απαραίτητα που έπρεπε για να πάρουμε αυτή τη νίκη. Ήταν πολύ σημαντική για εμάς γιατί μας δίνει άλλον αέρα στον επαναληπτικό που έχουμε στη Σύρο. Σήμερα η ομάδα έκανε το εξής, όπως είπε και ο προπονητής του Άθλου: Όταν πατούσε γκάζι ο Άθλος, ο Φοίνικας πατούσε λίγο περισσότερο. Ειδικά στο τρίτο σετ που βρεθήκαμε πίσω 3-4 πόντους, στην ουσία παιζόταν μόνο η εναλλαγή σέρβις.

Δηλαδή η ομάδα έκανε 7-8 σέρβις στη σειρά και φτάσαμε στο 21-17. Είναι μεγάλο όπλο το σέρβις μας, που μπορεί να μας βοηθήσει γιατί μας δίνει εύκολους πόντους και διαχειριζόμαστε καλύτερα όλες τις καταστάσεις μέσα στο παιχνίδι. Σήμερα έκανε πολλή δουλειά και μας έδωσε το τελικό αποτέλεσμα. Το League Cup είναι ένας στόχος για την ομάδα, είναι ένας θεσμός που τιμούμε τον αείμνηστο Νίκο Σαμαρά, προσωπικά είναι μεγάλη μου χαρά να παίζω αυτό το ματς εδώ μέσα, μέσα στην έδρα του. Κατάγομαι από εδώ και ήταν μεγάλη μου τιμή αυτό το ματς. Χάρηκα που το κερδίσαμε, ήταν ένας όμορφος αγώνας".

Ο προπονητής του Άθλου Ορεστιάδας Ηλίας Κρεούζης δήλωσε: «Συγχαρητήρια στην ομάδα της Σύρου, έπαιξε πάρα πολύ καλά και θεωρώ ότι κάθε φορά που εμείς ανεβάζαμε απόδοση, εκείνη ανέβαζε ακόμη περισσότερο. Είχαμε μία πολύ δύσκολη εβδομάδα και είμαι αρκετά ευχαριστημένος από την προσπάθεια των αθλητών μου, με κάποιες ιώσεις και θεωρώ πως ανταποκρίθηκαν 100% σε αυτό που ζητήσαμε.

Μας έλειπε η λεπτομέρεια και όταν παίζεις με μια τόσο μεγάλη ομάδα και διαφορετικούς στόχους από εμας, η λεπτομέρειες θεωρώ πως κάνουν τη διαφορά. Κρατήσαμε όσο μπορούσαμε την τακτική μας σε σέρβις και μπλοκ - άμυνα, αλλά είναι η πρώτη ομάδα με την οποία δεν είχαμε μπλοκ. Μας δυσκόλεψαν πάρα πολύ οι τροχιές του πασαδόρου τους και δεν μπορέσαμε να ανταπεξέλθουμε όπως θα ήθελα στο μπλοκ – άμυνα και στα στατιστικά».

Ο λίμπερο του Άθλου Ορεστιάδας Θανάσης Σπανός δήλωσε: «Ο Φοίνικας Σύρου μας πίεσε πολύ στο σερβίς, σε κάποια σημεία καταφέραμε να διαχειριστούμε το ματς, αλλά το σερβίς των αντιπάλων μας έκανε τη διαφορά. Μας στοίχισε ότι «κολλήσαμε» σε κάποια σημεία, αλλά ελπίζω πως είναι κάποια πράγματα που μπορούμε να τα διορθώσουμε. Η Σύρος είναι μια πάρα πολύ καλή ομάδα και πιστεύω πως κάναμε ένα διαχειρίσιμο παιχνίδι.»

 

 

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ