1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
16-10-2022 20:04

Βαγγέλης Βαϊόπουλος: «Ήταν μια καλή πρόβα»

Ο κεντρικός παίκτης του ΟΦΗ Βαγγέλης Βαϊοπουλος δήλωσε για την πορεία της Κρητικής ομάδας:

«Καταρχάς να πω συγχαρητήρια στον Πήγασο και καλή συνέχεια στο Λίγκ Καπ. Για εμάς ήταν ένα ωραίο τριήμερο. Γνωρίζαμε ότι δεν θα παίζαμε με τους ξένους παίκτες μας αλλά δεν υπήρχε πρόβλημα, έπαιξαν τα άλλα παιδιά, βγάλαμε πράγματα στο γήπεδο. Ο κοουτς πιστεύω ότι είναι ευχαριστημένος όπως και εμείς ξεχωριστά.

Ήταν ένα ωραίο τριήμερο και έκλεισε με μία ωραία εμφάνιση, ειδικά στο δεύτερο σετ. Προχωράμε, ξεκινάει το πρωτάθλημα την επόμενη εβδομάδα. Ευχαριστούμε, επίσης τον κόσμο που ήρθε, τους περιμένουμε στα εντός έδρας παιχνίδια μας στο Ηράκλειο.

Ήταν μια καλή πρόβα πιστεύω. Οι ξένοι σίγουρα είναι διαφορετικής δυναμικότητας από τους Έλληνες, κάποια παιδιά μπαίνουν πρώτη φορά σε τέτοιου επιπέδου ματς, οπότε πιστεύω ότι με τους ξένους θα είμαστε μια τελείως διαφορετική ομάδα. Δεν θα μιλήσω για στόχους, σίγουρα όμως περιμένω πολλά περισσότερα.

Θα ήθελα να έχουμε μαχητική ψυχή γιατί έχουμε δει εκπλήξεις και πλέον στην ελληνική λίγκα παίζουν πολλοι καλοί παίκτες, οπότε θα υπάρχουν εκπλήξεις στο πρωτάθλημα». 

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ