1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
16-10-2022 19:40

Δημήτρης Κομητούδης: «Χαιρόμαστε πολύ για το 3/3»

Χαρούμενος ο πασαδόρος του Πήγασου Πολίχνης Δημήτρης Κομητούδης δήλωσε  για την πρόκριση στην οκτάδα του Λιγκ Καπ:

«Χαιρόμαστε πολύ που κάναμε το 3/3, αυτός ήταν ο στόχος μας Οι συνθήκες λόγω των απουσιών των ξένων ήταν λίγο περίεργες. Λείπει ένας παίκτης από εμάς, κοιτάμε να είμαστε ολοκληρωμένοι, να είμαστε εντάξει, θέλουμε βελτίωση. Αυτό που γουστάρουμε πολύ είναι ο κόσμος, να γεμίσει αυτό το γήπεδο όπως χθες. Από πέρυσι αυτό μας έδινε δύναμη, μας αρέσει και μας βοηθάει πολύ. Θέλουμε να δοκιμαστούμε κι εμείς σε κρίσιμες συνθήκες, σε δύσκολα παιχνίδια. Τώρα πάμε να μπούμε στο πρωτάθλημα όπως πρέπει.

Αλλάζει τελείως η κατάσταση, οι αντίπαλοι θα είναι διαφορετικοί. Γι’ αυτό λέω πρώτα εμείς να είμαστε εντάξει, να έρθει και ο παίκτης που περιμένουμε, θα ενσωματωθεί και προχωράμε. Πέρυσι είχαμε ξεκάθαρο στόχο την άνοδο. Μετά στο κύπελλο όταν άρχισαν να μπαίνουν ομάδες Α1, μπαίναμε μέσα και λέγαμε ό,τι θα κερδίσει οποίος είναι ο καλύτερος, βλέπαμε ο,τι ήμασταν καλύτεροι, παίζαμε και κερδίζαμε.

Το ίδιο ισχύει και φέτος για όλα τα ματς, είτε λέγεται volley league, είτε κύπελλο, είτε Λίγκ Καπ, αν είμαστε καλύτεροι θέλουμε να το πάρουμε ξεκάθαρα. Εννοείται ό,τι δεν είσαι έτοιμος για το πρωτάθλημα, ματς με το ματς θα βλέπεις βελτίωση. Και πέρυσι, η περσινή ομάδα που ήταν τόσο καλή τα Χριστούγεννα είχε άλλο πρόσωπο, τέλος της χρονιάς άλλο. Συνεχώς βελτιωνόταν, όλοι το κάνουν αυτό. Στόχος είναι να το κάνουμε και φέτος, μήνα με τον μήνα να είμαστε διαφορετικοί και να προσθέτουμε πράγματα».

Σε ερώτηση για την απώλεια του Αλέξανδρου Νικολαΐδη είπε: «Όλοι η χώρα έπαθε σοκ για την απώλεια του Αλέξανδρου. Μπορεί ο περισσότερος κόσμος να μην τον είχαν δει να αγωνίζεται μέσα στο γήπεδο αλλά σαν φυσιογνωμία τον ήξεραν όλοι. Εξαρχής ήξερα ποιος ήταν, έβλεπα τα παιχνίδια του. Παίξαμε και για την μνήμη του, νομίζω ότι όλοι όσοι ασχολούνται με τον αθλητισμό το έκαναν αυτό, πόσο μάλλον εμείς που το γήπεδο μας είναι αφιερωμένο σε εκείνον».

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ