1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
13-10-2022 20:00

Κώστας Δεληκώστας «Η αδρεναλίνη μας στον ΟΦΗ είναι στα κόκκινα» (vid)

Ο προπονητής του ΟΦΗ Κώστας Δεληκώστας και οι αθλητές Αλέξανδρος Χήρας και Βαγγέλης Βαϊόπουλος, μίλησαν στο επίσημο κανάλι της ομάδας βόλει του ΟΦΗ, για την αγωνιστική ετοιμότητα του ΟΦΗ, ενόψει του προκριματικού ομίλου του Λιγκ καπ που ξεκινάει αύριο Παρασκευή (14/10).

Μαζί τους και ο Βραζιλιάνος πασαδόρος Ενρίκε Αντάμι, τελευταίο μεταγραφικό απόκτημα του ΟΦΗ, ο οποίος θα ενισχύσει τον ΟΦΗ, στα παιχνίδια του Λίγκ Καπ.

Οπως ανέφερε ο προπονητής Κώστας Δεληκώστας  « Η αδρεναλίνη μας είναι στα κόκκινα, γιατί μπαίνουμε σε αγωνιστικούς ρυθμούς. Αντιμετωπίσαμε κάποια προβλήματα στην προετοιμασία με τον πασαδόρο που τραυματίστηκε και χρειάστηκε να βρούμε άλλον παίκτη. Είχαμε και ένα τραυματισμό του Αμπράο. Τα παιχνίδια του Λίγκ Καπ Νίκος Σαμαράς θα μας βοηθήσουν να ετοιμαστούμε για το πρωτάθλημα. Θα δούμε μειονεκτήματα και πλεονεκτήματα. Ο αγώνας είναι διαφορετικός απο την προπόνηση. Η πρόκριση είναι στόχος μας, αλλά ο στόχος μας είναι κυρίως το πρωτάθλημα".

Ο κεντρικός του ΟΦΗ Αλέξανδρος Χήρας, σημείωσε  με τη σειρά του, πως  "επιτέλους ξεκινάμε. Μπαίνουμε σε αγωνιστικούς ρυθμούς. Το τουρνουά αυτό, είναι για μας ουσιαστικά αγώνες προετοιμασίας. Να δούμε που βρισκόμαστε. Να βρούμε τα πατήματα μας. Το πιο σημαντικό για μας είναι να βρεθούμε σαν ομάδα. Στο πίσω μέρος του μυαλού μας, είναι και οι δυο νίκες, που θα μας δώσουν την πρόκριση στην επόμενη φάση".

Ο Βαγγέλης Βαϊόπουλος, ανέφερε ότι "εύχομαι να έχουμε καλή σεζόν με υγεία. Δίνουμε τα πρώτα ματς της χρονιάς για το Λίγκ Καπ. Θα δοκιμάσουμε τις δυνάμεις μας, με άλλες τρείς ομάδες, που είναι φιλόδοξες και νέες στην κατηγορία. Θα πάμε να διεκδικήσουμε το καλύτερο. Έχουμε ένα καλό σύνολο με έμπειρους παίκτες υψηλού επιπέδου. Πάμε φέτος για το καλύτερο δυνατό".

O Βραζιλιάνος πασαδόρος  Ενρίκε Αντάμι, τόνισε με τη σειρά του, πως "είμαι ενθουσιασμένος που είναι στην Ελληνική Λίγκα και τον ΟΦΗ. Είναι μια ιστορική ομάδα και με έχει υποδεχθεί υπέροχα, σε αυτές τις πρώτες μέρες που είμαι εδώ. Εύχομαι να έχουμε μια καλή σεζόν και να πετύχουμε σπουδαία πράγματα. Ξέρω ότι η Ελληνική Λίγκα  έχει δυνατές ομάδες και καλούς παίκτες και θα προσπαθήσω και εγώ, αλλά και η ομάδα μου, να διακριθούμε"

 

Media

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ