Εκτυπώστε τη σελίδα
05-05-2022 22:56

Ανδρεόπουλος: «Θα τα δώσουμε όλα για το τρόπαιο»-Μιλενκόσκι: «Είχαμε μια καλή σεζόν»

Ο προπονητής του Παναθηναϊκού Δημήτρης Ανδρεόπουλος είπε για τη νίκη - πρόκριση του τριφυλλιού στον τελικό:

Ηταν πάλι ένα σκληρό παιχνίδι. Ολη η σεζόν με τον Φοίνικα έδωσε στο βόλεϊ μεγάλα ματς. Ολα τα ματς και όλα τα σετ κρίνονταν στις λεπτομέρειες. Δεν ήμασταν τόσο αποτελεσματικοί σήμερα. Είμαστε σε δύσκολη κατάσταση και ειλικρινά δεν αναρρωτιέμαι που βρίσκουν οι παίκτες μου την ψυχική δύναμη να δίνουν αυτούς τους αγώνες. Χρειαζόμαστε ένα κρεβάτι για να κοιμηθούμε. Φτάσαμε στον τελικό. Το θέλαμε και θα παλέψουμε με όλες μας τις δυνάμεις να τα καταφέρουμε".

Ο ακραίος του Παναθηναϊκού Χαράλαμπος Ανδρεόπουλος είπε: "Δείξαμε μεγάλη ψυχική δύναμη. Εχουμε ξεφουσκώσει λίγο σωματικά αλλά ψυχικά θέλουμε πολύ να τα δώσουμε όλα και να πάρουμε το τρόπαιο. Δεν ξέρω τι θα γίνει με τον ΠΑΟΚ αλλά θα τα δώσουμε όλα"

Ο προπονητής του Φοίνικα ΟΝΕΧ Γιόσκο Μιλενκόσκι δήλωσε: "Εγιναν δύο μεγάλα ματς με τον Παναθηναϊκό για την πρόκριση στον τελικό. Δίκαια προκρίθηκε ο Παναθηναϊκός. Συγχαρητήρια και στον Παναθηναϊκό και στον ΠΑΟΚ. Παίζαμε χωρίς Τζούριτς και Στερν. Σήμερα δεν ξέρω τι έγινε στα κρίσιμα σημεία. Είχαμε προβάδισμα και στα τρία σετ πόυ χάσαμε αλλά δεν το αξιοποιήσαμε.

Σε κάθε περίπτωση το παλέψαμε. Είχαμε επιτυχημένη χρονιά με έναν τίτλο στο Σούπερ Καπ, έναν τελικό στο κύπελλο και 3η θέση στο πρωτάθλημα. Παλέψαμε και το Λιγκ Καπ. Προχωράμε. Πρέπει να δούμε τι θα γίνει στο μέλλον."

Ο κεντρικός του Φοίνικα ΟΝΕΧ Γιώργος Παπαλεξίου δήλωσε: "Δυστυχώς σήμερα δεν παίξαμε όπως έπρεπε για να ανατρέψουμε το σκορ του πρώτου αγώνα. Πιστεύω πως πολλά κρίθηκαν στο Μαρούσι που χάσαμε 3-2 σετ. Σήμερα είχαμε απουσίες, τα δώσαμε όλα, είχαμε προβάδισμα αλλά δεν το κρατήσαμε. Θέλαμε πολύ να είμαστε στους τελικούς του Λιγκ Καπ αλλά δεν τα καταφέραμε. Είχαμε μία καλή σεζόν με έναν τίτλο αλλά πάντα θέλεις το κάτι παραπάνω. Ο Παναθηναϊκός έπαιξε πολύ καλά, μας πίεσε και προκρίθηκε δίκαια. Του εύχομαι καλή επιτυχία στους τελικούς με τον ΠΑΟΚ".