1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
29-12-2021 23:54

Καλμαζίδης: «Με την ίδια σοβαρότητα και στη ρεβάνς»

Ο προπονητής του ΠΑΟΚ Γιάννης Καλμαζίδης δήλωσε στην κάμερα της ΕΡΤ-3:

«Είμαστε ευχαριστημένοι με τη νίκη μας 3-0. Πάντα εμείς οι προπονητές ζητάμε όλο και περισσότερα. Αυτή είναι και η δουλειά. Να ψάχνουμε να βρούμε τι μπορούμε να κάνουμε καλύτερα. Συγχαρητήρια στο Μίλωνα. Πάλεψαν πολύ, είχαν καλή οργάνωση, καλή εικόνα και αυτό είναι πολύ καλό για όλους. Για τον τελικό δεν το συζητάμε. Κοιτάμε μπροστά, θέλουμε να προκριθούμε αλλά κοιτάμε το άμεσο μέλλον. Θέλω να είμαστε καλά και σοβαροί και στη ρεβάνς για να προκριθούμε.

Είμαστε μέσα σε όλους τους στόχους και στην Ευρώπη και αυτό με εξιτάρει σαν προπονητή. Εχουμε πολλούς στόχους, διαφορετικούς αντιπάλους, ταξίδια και προσδοκίες για το που μπορούμε να φτάσουμε. Είναι αυτό που θέλει ο κάθε προπονητής και ο κάθε επαγγελματίας που ασχολείται σε υψηλό επίπεδο. Μην ξεχνάμε τον παράγοντα κορονοϊό. Ολα θέλουν διαχείριση και προσοχή. Εύχομαι υγεία. Να είμαστε υγιείς με τα λιγότερα προβλήματα.»

Ο Καναδός πασαδόρος Μπρέτ Γουόλς του ΠΑΟΚ δήλωσε στην κάμερα της ΕΡΤ-3: "Δεν ξεκινήσαμε καλά αλλά σταδιακά βρήκαμε το ρυθμό μας και φτάσαμε δίκαια στη νίκη. Είμαστε πολύ χαρούμενοι με την πορεία που έχουμε μέχρι στιγμής. Είμαστε μέσα σε όλους τους στόχους. Ξέρω πως ο ΠΑΟΚ έχει μεγάλους στόχους και πως κυνηγάει όλους τους τίτλους. Ευχαριστιέμαι που είμαι σε αυτή την ομάδα. Απολαμβάνω τη ζωή στη Θεσσαλονίκη και έχω καλή παρέα τον συμπατριώτη μου Αντρέ Μπράουν".

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ