Εκτυπώστε τη σελίδα
29-12-2021 23:37

Ψάρρας: «Ευχαριστημένος από την προσπάθεια των παικτών μου»

Ο προπονητής του ΑΟΝΣ Μίλων Σάκης Ψάρρας σχολίασε στην κάμερα της ΕΡΤ-3

"Ξέραμε από την αρχή πως ο ΠΑΟΚ είναι φαβορί. Εχει διαφορετικό μπάτζετ από την ομάδα μου, άλλους στόχους και άλλη δυναμική. Για αυτό ακριβώς είμαι ευχαριστημένος από τους αθλητές μου. Επειδή έπαιξαν πολύ καλά και ανταγωνιστικά, ειδικά στα δύο πρώτα σετ.

Παίξαμε καλά απέναντι στον ΠΑΟΚ. Δεν υπήρχαν διαφορές. Πήγαμε πόντο πόντο. Μικρά λάθη ειδικά στο 1ο σετ μας στέρησαν το κάτι παραπάνω. Φτάσαμε κοντά και στο 2ο σετ. Στο 3ο σετ φάνηκε η ποιότητα του ΠΑΟΚ. Καταλάβαμε πως είναι να παίζουμε απέναντι σε ανώτερο αντίπαλο.

Αν θέλουμε να κάνουμε έναν απολογισμό για το 2021 είμαι ευχαριστημένος. Τελειώσαμε το πρωτάθλημα 2020-21 στην 6η θέση με το χαμηλότερο μπάτζετ της κατηγορίας και με μεγάλες νίκες όπως κόντρα στον Παναθηναϊκό.

Στο πρωτάθλημα 2020-21 είμαστε στην 5η θέση και βρισκόμαστε στα ημιτελικά του Λιγκ Καπ το οποίο είναι αφιερωμένο στον μεγάλο Νίκο Σαμαρά που χάθηκε πρόωρα. Μην ξεχνάμε πως ο Σαμαράς αγωνίστηκε σε αυτό το γήπεδο και φόρεσε τη φανέλα του Μίλωνα. Πρέπει να τιμούμε πάντα αυτούς τους μεγάλους αθλητές".

Ο λίμπερο του Μίλωνα Σπύρος Βελούδης είπε στην κάμερα της ΕΡΤ-3: "Μικρές λεπτομέριες μας στέρησαν την κατάκτηση ενός σετ που θα μας έβαζε στον αγώνα. Προσπαθήσαμε σκληρά για δύο σετ. Ημασταν κοντά στο σκορ απέναντι στην πιο φορμαρισμένη ομάδα στην Ελλάδα. Το παλεύουμε και ελπίζουμε πως στη Θεσσαλονίκη θα πάρουμε το πρώτο μας σετ απέναντι στον ΠΑΟΚ.

Είμαστε ευχαριστημένοι με την πορεία μας. Στο Λιγκ Καπ απολαμβάνουμε τη συμμετοχή μας και στο πρωτάθλημα είμαστε μέσα στο στόχο της 6αδας. Είμαστε νεανικό σύνολο στο Μίλωνα με κάποιες προσθήκες έμπειρων αθλητών. Από αγώνα σε αγώνα παίζουμε καλύτερα. Εύχομαι υγεία και καλή χρονιά σε όλους".