1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
16-11-2021 19:59

Ανδρεόπουλος: «Προκριθήκαμε χωρίς να δυσκολευτούμε»- Δεληκώστας: «Να παίζουμε καλά και στο πρωτάθλημα»

Ο προπονητής του Παναθηναϊκού Δημήτρης Ανδρεόπουλος είπε για την προκριση της ομάδος του στον ημιτελικό του Λιγκ καπ:

«Καταφέραμε σήμερα και πήραμε την πρόκριση για τα ημιτελικά του Λιγκ Καπ με ένα καθαρό σκορ. Θεωρώ ότι δεν δυσκολευτήκαμε αν και δεν παίξαμε τόσο καλά. Πλέον εστιάζουμε την προσοχή μας στο ματς του πρωταθλήματος του Σαββάτου κόντρα στον Φοίνικα Σύρου».

Ο ακραίος του Παναθηναϊκού Χαράλαμπος Ανδρεόπουλος δήλωσε:

"Ολες οι ομάδες στην κατηγορία είναι ανταγωνιστικές. Δεν υπάρχουν κατώτερες ομάδες. Ο ΟΦΗ έχει καλούς Έλληνες παίκτες με καριέρα και οι ξένοι του είναι πολύ καλοί. Στο 2ο σετ ο ΟΦΗ είχε το σερί του αλλά και εμείς δείξαμε αντανακλαστικά σε σερβίς και μπλοκ και καλύψαμε τη διαφορά στο σκορ. Ο ρόλος μου στην ομάδα είναι αγωνιστικός αλλά περιέχει και πολλά άλλα στοιχεία για να στηρίξω την ομάδα στις δύσκολες στιγμές".

Ο προπονητής του ΟΦΗ Κώστας Δεληκώστας δήλωσε:

"Συγχαρητήρια στον Παναθηναϊκό για την πρόκριση του. Από τα τρία παιχνίδια που κάναμε απέναντι στον Παναθηναϊκό σε αυτό δείξαμε το πιο ανταγωνιστικό πρόσωπο. Δυστυχώς ο διαγώνιος μας έπαθε διάστρεμα σε ένα μπάσιμο του Βαν ντε Ντρις στο τερέν μας, χωρίς βέβαια να είναι παράβαση αλλά τραυματίστηκε ο Ντεούιζ.

Μας ενδιαφέρει ο αγώνας με τον Φίλιππο για το πρωτάθλημα. Ναι μεν παίξαμε καλά για δύο σετ αλλά αυτό που θέλουμε είναι να παίξουμε καλά στο πρωτάθλημα. Δεν υπάρχει ψυχή στην ανάλυση ενός αγώνα στο βόλεϊ. Πήραμε το δικαίωμα από τον Παναθηναϊκό που έκανε μία κοιλιά στο μπλοκ άμυνα, κάναμε αυτό που έπρεπε αλλά δεν έφτανε. Ελπίζω να αγωνιστεί ο διαγώνιος μας στο ντέρμπι με τον Φίλιππο".

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ