Εκτυπώστε τη σελίδα
15-11-2021 15:54

Καλμαζίδης: «Νίκη που κτίζει χαρακτήρα»- Κουμεντάκης: « Πολύ καλό σημάδι για το μέλλον»

Ο προπονητής του ΠΑΟΚ Γιάννης Καλμαζίδης σχολίασε για την πρόκριση του δικεφάλου στον ηιιτελικό του Λιγκ καπ:

«Είμαι χαρούμενος και ευχαριστημένος με την πρόκριση, αλλά είμαι πιο ευχαριστημένος που είδα τόσο πολύ κόσμο, ελπίζω να δούμε ακόμα περισσότερο στο μέλλον, αυτός είναι ο απώτερος σκοπός μας.  Είπα στους παίκτες μου να μην δουν τον μεγάλο στόχο, ο οποίος ήταν η πρόκριση, αλλά να βλέπουμε κάθε φάση ξεχωριστά, ώστε να μην έχουν το άγχος.  Η ομάδα χτίζει χαρακτήρα, αυτό θέλουμε να κάνουμε αυτή την περίοδο, και είμαι χαρούμενος που μπορούμε να το κάνουμε παρότι έχουμε απαιτητικά παιχνίδια». 

Αρτούρ Ούντρις: «Είμαι χαρούμενος για τη νίκη. Παίξαμε σαν ομάδα, μείναμε ενωμένοι ακόμα και στο τρίτο σετ το οποίο χάσαμε, μείναμε συγκεντρωμένοι και τελειώσαμε το τέταρτο σετ παίζοντας βόλεϊ υψηλής ποιότητας. Σήμερα παίξαμε σε μία πολύ όμορφη ατμόσφαιρα, η οποία μας έδωσε πολύ ενέργεια, θέλω να ευχαριστήσω όσους ήρθαν να μας στηρίξουν. Ήταν μία πολύ καλή εμπειρία»

.Ραφαήλ Κουμεντάκης:

Ο διεθνής ακραίος Ραφαήλ Κουμεντάκης, υποστήριξε στον ραδιοφωνικό σταθμό «Libero» για τη μεγάλη νίκη- πρόκριση;«Ήταν ένα από τα καλύτερα, αλλά είμαι πολύ μακριά από τη λέξη πρωταγωνιστής. Ήταν ένα ματς το οποίο δύσκολα το κερδίζει ένας αθλητής. Τα παιχνίδια ΠΑΟΚ-Ολυμπιακός είναι σκληρά και συνήθως κρατούν ώρες. Θα δώσω πολύ μεγάλη έμφαση στο ότι ήταν πραγματικά μια πολύ καλή ομαδική προσπάθεια. Ήταν μία νίκη που κάνουν ομάδες! Ο ΠΑΟΚ δείχνει μια ομάδα που πάει να γίνει πολύ δεμένη».

Για τις δύο νίκες κόντρα στον Ολυμπιακό:«Δείχνει κάποια σημάδια. Πρέπει να συνεχίσουμε να δουλεύουμε, γιατί μπορεί να μας γυρίσει και μπούμερανγκ. Σίγουρα είναι ένα πάρα πολύ καλό σημάδι, γιατί μην ξεχνάμε πως ο Ολυμπιακός είναι πρωταθλητής. Κράτησε τον ίδιο κορμό από πέρσι, πήρε ένα-δύο καλούς παίκτες και ο ΠΑΟΚ σε σύντομο χρονικό διάστημα, κατάφερε να το γυρίσει δύο φορές».

Για την εικόνα της ομάδας:«Ο κόσμος είναι πολύ σημαντικός για εμάς και τον ευχαριστούμε που βρέθηκε χθες στο γήπεδο. Ελπίζουμε να συνεχίσει να έρχεται γιατί, πραγματικά, μας δίνει τεράστια δύναμη. Ο ΠΑΟΚ στο Παλατάκι με κόσμο, είναι πάρα πολύ δύσκολο να χάσει. Αυτό και μόνο είναι μια ισχύς που έχει η ομάδα μας, είναι το μεγαλύτερο ατού. Δεν κοιτάμε αντίπαλο και διοργάνωση, κοιτάμε να μπαίνουμε και να κερδίζουμε, όποιος κι αν είναι απέναντι μας. Είμαστε πολύ συγκεντρωμένοι και σε αυτό έχει μεγάλο ρόλο ο προπονητής μας, ο οποίος περνάει αυτήν τη φιλοσοφία. Κινούμαστε όλοι σε μία γραμμή κι έτσι πορευόμαστε σε κάθε παιχνίδι».