1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
12-11-2021 01:11

League cup: Με στόχο να σφραγίσει την πρόκριση ο Μίλωνας υποδέχεται τον Φίλιππο Βέροιας (B΄αγώνας,12/11, 19:15, ΕΡΤ3)

Με την αναμέτρηση μεταξύ του Α.Ο.Ν.Σ.Μίλων και του Α.Π.Σ.Φιλίππου Βέροιας που θα είναι τηλεοπτικός θα ανοίξει το πρόγραμμα των επαναληπτικών αγώνων της Α΄φάσης του Λιγκ Καπ Νίκος Σαμαράς. (Γυμναστήριο Κροίσος Πέρσης Νέα Σμύρνη, B΄αγώνας, Α φάση League Cup Νίκος Σαμαράς 12/11, 19:15, ΕΡΤ3, Διαιτητές: Γεροθόδωρος, Μουλά Λ.).

Ο Μίλων έχει το απόλυτο πλεονέκτημα για την πρόκριση στα ημιτελικά μετά τη νίκη με 3-0 στη Βέροια και ο Σάκης Ψάρρας και οι παίκτες του θέλουν να βάλουν την υπογραφή τους κάτω από την πρώτη πρόκριση του συλλόγου σε ημιτελική φάση του Λιγκ Καπ Νίκος Σαμαράς. Ο Μίλων για να προκριθεί χρειάζεται δύο σετ καθώς στον πρώτο αγώνα είχε νικήσει με 3-0 σετ.

Να σημειωθεί πως όποια ομάδα προκριθεί από την αναμέτρηση στο Κροίσος Πέρσης της Νέας Σμύρνης θα αντιμετωπίσει το νικητή του ζευγαριού ΠΑΟΚ - Ολυμπιακός. Ο προπονητής του Μίλωνα Σάκης Ψάρρας είπε: «Η άνετη επικράτηση μας στον πρώτο αγώνα στη Βέροια δε μας εφησυχάζει. Δεν πάμε μόνο για τα δύο σετ που θα μας δώσουν την πρόκριση αλλά και για τη νίκη. Το γεγονός ότι ο αγώνας θα είναι τηλεοπτικός είναι ένα ακόμα κίνητρο για όλα τα παιδιά. Όλοι τιμούμε τη φανέλα του Μίλωνα και θέλουμε να παίξουμε καλό βόλεϊ".

H αποστολή του Φίλιππου Βέροιας, βρίσκεται από το βράδυ της Πέμπτης στην Αθήνα, ενώ την Παρασκευή έχει προγραμματιστεί πρωινή προπόνηση. Το ευχάριστο είναι πως όλοι οι παίκτες, με την παρουσία και του Γιώργου Τζιουμάκα, που ξεπέρασε κάποιες ενοχλήσεις στο πόδι, βρίσκονται στη διάθεση του τεχνικού, Σωκράτη Τζιουμάκα.

Ο προπονητής του Φιλίππου Σωκράτης Τζιουμάκας δήλωσε: «Στόχος μας είναι να κάνουμε μία καλή εμφάνιση και να προετοιμαστούμε όσο καλύτερα γίνεται για το κρίσιμο παιχνίδι πρωταθλήματος που έπεται με τον ΟΦΗ. Το σημαντικό για εμάς είναι ότι επέστρεψε και ο Γώργος (σ.σ. Τζιουμάκας) και είμαστε πλήρεις».

Ο πασαδόρος του Μίλωνα Οδυσσέας Αδάμ είπε: «Έχουμε πολύ καλή διάθεση, οι δυο τελευταίες προπονήσεις που κάναμε στην Βέροια ήταν πολύ δυνατές και ανταγωνιστικές και με τη συμμετοχή του Γιώργου Τζιουμάκα, που ξεπέρασε το πρόβλημα με το πόδι του. Το κλίμα όπως φαίνεται είναι πολύ καλό, τόσο από την διάθεση που υπήρχε σήμερα στην πρωινή προπόνηση, όσο και στο ταξίδι προς την Αθήνα.

Πάμε να «χτυπήσουμε» το ματς, θεωρώ πως επειδή είναι και τηλεοπτικό το παιχνίδι, όποιος παίκτης και να αγωνιστεί θα δώσει τον καλύτερο εαυτό και σίγουρα θα είναι πιο ανταγωνιστικό παιχνίδι από τον α’ αγώνα του Λιγκ Καπ «Ν. Σαμαράς» στο ΔΑΚ «Δ. Βικέλας».

Θεωρώ πως αν πιάσουμε μία καλή απόδοση μπορούμε να κάνουμε και την έκπληξη και μετά στο «χρυσό σετ» όλα γίνονται. Ασφαλώς και μας νοιάζει περισσότερο το πρωτάθλημα, αλλά κανένας αθλητής δεν μπαίνει στο γήπεδο για να χάσει…».

League Cup «Νίκος Σαμαράς» 2021-22 Α΄φάση - Β αγώνας Παρασκευή 12 Νοεμβρίου 2021

Κροίσος Πέρσης, Νέα Σμύρνη 19:15 (ΕΡΤ-3): Α.Ο.Ν.Σ.Μίλων - Α.Π.Σ.Φίλιππος Βέροιας (πρώτος αγώνας 3-0)
Διαιτητές: Γεροθόδωρος, Μουλά Λ. Παρατηρητές: Πέρρος. Επόπτες: Παπαγιαννόπουλος, Κατσιάρας, Γραμματεία: Καλιγέρη.

Σάββατο 13 Νοεμβρίου 2021

Ερμούπολη 18:00 (Live Streaming ESAP TV): Α.Ο.Φοίνικας ΟΝΕΧ - Α.Ο.Π.Κηφισιάς (πρώτος αγώνας 3-2)
Διαιτητές: Κουτσούλας, Βελώνης. Παρατηρητές: Γεωργόπουλος. Επόπτες: Μπαρμπούνης, Παπαδημητρίου, Γραμματεία: Θεοδωρίδου.

Κυριακή 14 Νοεμβρίου 2021

PAOK Sports Arena 18:00 (ΕΡΤ Sports): Π.Α.Ο.Κ. - Ολυμπιακός Σ.Φ.Π. (πρώτος αγώνας 3-2) Διαιτητές: Παπαδογούλας, Γεωργιάδης Εμ. Παρατηρητές: Καραμπαλάσης. Επόπτες: Σταυρίδης, Λούμσι, Γραμματεία: Κουμπλή.

Τρίτη 16 Νοεμβρίου 2021 Αγίου Θωμά, Μαρούσι 15:45 (Live Streaming): Παναθηναϊκός - Ο.Φ.Η. (πρώτος αγώνας 3-0) Διαιτητές: Γεράνιος, Φραγκάκης. Παρατηρητές: Ιορδανίδης. Επόπτες: Μαλλιάρα, Ιωάννου, Γραμματεία: Καρατζογλίδου *

Για την πρόκριση μετρούν οι βαθμοί που συγκεντρώνει συνολικά κάθε ομάδα στους δύο αγώνες. Εφόσον υπάρχει ισοβαθμία θα παιχτεί χρυσό σετ για την πρόκριση στα ημιτελικά. 

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ