1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
11-11-2021 19:14

Κάλεσμα του Ουόλς στους φιλάθλους του ΠΑΟΚ για τη ρεβάνς με τον Ολυμπιακό

Για την εκτός έδρας νίκη του ΠΑΟΚ με 3-0 κόντρα στην Δανέζικη Μίλντεφαρντ για το Τσάλεντζ καπ αλλά και τη Κυριακάτικη ρεβάνς (14/11, 18.00) με τον Ολυμπιακό για την Α φάση του Λιγκ καπ, σχολίασε ο Μπρεντ Ουόλς.

Ο Καναδός πασαδόρος του δικεφάλου μάλιστα έκανε κάλεσμα στους οπαδούς του δικεφάλου, ώστε να στηρίξουν την ομάδα στο ντέρμπι με τους «ερυθρόλευκους».

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε:

«Είμαστε χαρούμενοι για τη νίκη. Ήταν ένα δύσκολο παιχνίδι, παίξαμε κόντρα σε μία καλή ομάδα, η οποία ρίσκαρε πολύ στο σερβίς της, και αυτό μας ζόρισε στα πρώτα δύο σετ. Στην συνέχεια, συγκεντρωθήκαμε, και εξοικειωθήκαμε με τις ανάγκες του παιχνιδιού, και έτσι ήρθε η νίκη.Πήραμε τους τρεις βαθμούς, αλλά αυτό δεν σημαίνει τίποτα.

Έχουμε ακόμα ένα παιχνίδι να παίξουμε και να αποδείξουμε ότι είμαστε καλύτεροι και αξίζουμε την πρόκριση.Ανυπομονούμε πλέον για το παιχνίδι της Κυριακής κόντρα στον ΟΣΦΠ. Θα έχουμε στο πλευρό τους φιλάθλους μας, οι οποίοι με τον παλμό τους θα λειτουργήσουν ως έβδομος παίκτης για εμάς.

Είμαστε ενθουσιασμένοι που θα παίξουν μπροστά τους, οπότε τους καλώ με την σειρά μου να έρθουν στον γήπεδο, να κάνουν φασαρία, και να μας υποστηρίξουν ώστε να πάρουμε την πρόκριση».

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ