1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
20-04-2021 20:11

Πιτούλιας, Ξανθόπουλος: «Σαν να πήρε το κύπελλο ο Φίλιππος» (Vid)

Η διοργάνωση του φάιναλ-4 Λιγκ Καπ Νίκος Σαμαράς στη Βέροια αλλά και η παρουσία του Φιλίππου στον τελικό ήταν ο ιδανικός συνδυασμός για τους παράγοντες του ΤΑΑ του συλλόγου της Ημαθίας.

Δύο νέοι παράγοντες που έχουν αφιερωθεί για την πρόοδο και την προκοπή της ομάδας είδαν τους πρώτους καρπούς της μεγάλης επένδυσης τους. Μετά το τέλος της διοργάνωσης μίλησαν στην web camera της ΕΣΑΠ για το εγχείρημα τους, για τους ανθρώπους που τους βοήθησαν και για την κορύφωση της ρονιάς που πέρασε:

Ο πρόεδρος του ΤΑΑ Δημήτρης Πιτούλιας είπε: «Συγχαρητήρια στους παίκτες του Φοίνικα ΟΝΕΧ για τη νίκη τους. Έκαναν ένα σπουδαίο παιχνίδι. Εμείς παλέψαμε και τους κοιτάξαμε στα μάτια. Θεωρώ ότι το δεύτερο σετ του τελικού ήταν κομβικό, ειδικά στο σημείο που στο 21-21 πέρασε στο σερβίς ο Ράιτς. Ασφαλώς και οι αθλητές μας αξίζουν πολλά μπράβο για την προσπάθεια τους. Έκαναν υπερήφανη όλη την Ημαθία.

Όσον αφορά στο οργανωτικό κομμάτι είμαστε πολύ ευχαριστημένοι που η ΕΣΑΠ μας εμπιστεύτηκε μία τόσο σημαντική διοργάνωση. Ήταν τιμητικό τόσο για εμάς όσο και για όλη την περιοχή. Ευχαριστούμε τον Δήμο Βέροιας που ήταν αρωγός σε αυτή την προσπάθεια.

Ευχαριστώ τον Λεωνίδα Ξανθόπουλο, ο οποίος ήταν η ψυχή της διοργάνωσης και χωρίς αυτόν δεν θα είχαμε αυτό το αποτέλεσμα. Όσον αφορά στον Φίλιππο επαναλαμβάνω ότι ήρθαμε για να μείνουμε. Τέλος ευχαριστώ όλα τους αθλητές που πέρσι με την προσπάθεια τους ανέβασαν την ομάδα στην Volley League».

Ο Λεωνίδας Ξανθόπουλος μέσα σε έξι ημέρες κατάφερε να οργανώσει το φάιναλ-4 - καθώς λόγω των μέτρων κατά του covid-19 κανείς δε γνώριζε εάν θα γίνει η διοργάνωση: «Για αυτή τη διοργάνωση μόχθησαν πολλά άτομα. Για εμάς ήταν πρωτόγνωρο να μας ανατεθεί κάτι τόσο μεγάλο. Δεν ξέραμε πόση δύναμη είχαμε να το φέρουμε εις πέρας. Προσπαθήσαμε πολύ και πιστεύω ότι το καταφέραμε σε μεγάλο ποσοστό. Σίγουρα υπήρχαν και κάποιες ατέλειες».

Απαντώντας στο ερώτημα πως αντιμετώπισε ο κόσμος της Βέροιας τη διοργάνωση αλλά και την πρόκριση του Φιλίππου στον τελικό του Λιγκ Καπ Νίκος Σαμαράς υπογράμμισε: «Είναι σαν να έχουμε πάρει εμείς τον τίτλο».

Για το αν χρειάζεται η πόλη της Βέροιας ένα νέο γήπεδο επισήμανε: «Ο δήμαρχος στην ομιλία του επισήμανε ότι ήδη έχει γίνει αίτημα για νέο γήπεδο. Αυτό από μόνο του τα λέει όλα. Παρόλα αυτά κάνουμε προσπάθειες να πάμε στο Φιλίππειο Γυμναστήριο που βρίσκεται μέσα στην πόλη και είναι ένα στολίδι».

Media

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ