1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
17-10-2020 22:41

Γιάννης Ρουμελιωτάκης: "Κάθε μέρα κάνουμε και κάτι καλύτερο"

Μετά την ήττα από τον Ολυμπιακό, ο ΟΦΗ γνώρισε δεύτερη ήττα, αυτή τη φορά με 3-1 σετ, από την Κηφισιά και κάπως έτσι μένει εκτός από τη συνέχεια του League Cup «Νίκος Σαμαράς» και στρέφει το ενδιαφέρον του αποκλειστικά στο θεσμό του πρωταθλήματος της Volley League που ξεκινάει την ερχόμενη εβδομάδα.

Αμέσως μετά τη λήξη του αγώνα, ο ακραίος των Κρητικών, Γιάννης Ρουμελιωτάκης, ο οποίος βρισκόταν πέρυσι στο έμψυχο υλικό της αθηναϊκής ομάδας παραράχωρησε τις παρακάτω δηλώσεις. 

«Για εμάς τόσο το παιχνίδι με το Ολυμπιακό όσο και αυτό με την Κηφισιά ήταν αναγνωριστικά. 'Ήταν δύο δυνατά τεστ ενόψει της έναρξης του πρωταθλήματος την επόμενη εβδομάδα. Σίγουρα βγάλαμε χρήσιμα συμπεράσματα για την αγωνιστική μας κατάσταση. Δείξαμε δύο πρόσωπα στο σημερινό παιχνίδι κάτι το οποίο είναι απόλυτα φυσιολογικό. Κάθε μέρα κάνουμε και κάτι καλύτερο και αυτό είναι ιδιαίτερα ενθαρρυντικό για την ομάδα μου»

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ