1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
20-02-2020 11:52

Χαράλαμπος και Δημήτρης Ανδρεόπουλος: Τι κάνει μια στιγμή ανεπανάληπτη;

Η αγκαλιά του Δημήτρη Ανδρεόπουλου με τον υιό του Χαράλαμπο ήταν από τις πιο δυνατές στιγμές του β΄τελικού του Λιγκ Καπ Νίκος Σαμαράς. Ο τεχνικός του τριφυλλιού είχαν πολλούς λόγους να ξεσπάσει με δάκρυα χαράς αγκαλιάζοντας τον 18χρονο Χαράλαμπο που λόγω και της αδυναμίας του Αλέξανδρου Ράπτη να προσφέρει τα αναμενόμενα (ήταν άρρωστος με υψηλό πυρετό) κράτησε την υποδοχή της ομάδας του τριφυλλιού. Ο Χαράλαμπος πανηγύρισε έξαλλα τον πρώτο τίτλο με την ανδρική ομάδα και έγραψε στο facebook:
«Τι κάνει μια στιγμή ανεπανάληπτη; Η αξια της, η μοναδικοτητα της, τα συναισθηματα που αποκτας. Δεν εχω ξανανιωσει ετσι. Ο επαγγελματικος αθλητισμος τι σου προσφερει? Αναγνωρισιμοτητα, χρηματα, μια καλη ποιοτητα ζωης, ανεπαναληπτα συναισθηματα χαραγμενα ανεξιτηλα στην μνημη. Τι μενει ομως στο τελος; Τα συναισθηματα. Γιατι αυτο που καταφεραμε ηταν τοσο σημαντικο; Γιατι δειξαμε οτι καμια κατασταση δεν ειναι παγια και οταν δουλευεις για αυτο που ονειρευεσαι ισως καποια στιγμη ανταμειφθεις. Και τωρα τι; Κανεις δεν ξερει. Ξερουμε ομως οτι Παλεψαμε,συνεχιζουμε να παλευουμε και θα παλευουμε για τετοιες στιγμες δικαίωσης».

Media

Τι κανει μια στιγμη ανεπαναληπτη; Η αξια της, η μοναδικοτητα της, τα συναισθηματα που αποκτας. Δεν εχω ξανανιωσει ετσι. Ο επαγγελματικος αθλητισμος τι σου προσφερει? Αναγνωρισιμοτητα, χρηματα, μια καλη ποιοτητα ζωης, ανεπαναληπτα συναισθηματα χαραγμενα ανεξιτηλα στην μνημη. Τι μενει ομως στο τελος; Τα συναισθηματα. Γιατι αυτο που καταφεραμε ηταν τοσο σημαντικο; Γιατι δειξαμε οτι καμια κατασταση δεν ειναι παγια και οταν δουλευεις για αυτο που ονειρευεσαι ισως καποια στιγμη ανταμειφθεις. Και τωρα τι; Κανεις δεν ξερει. Ξερουμε ομως οτι Παλεψαμε,συνεχιζουμε να παλευουμε και θα παλευουμε για τετοιες στιγμες δικαιωσης.

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ