1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
14-02-2020 01:06

Ανδρεόπουλος: «Σπουδαία νίκη αλλά δεν τελείωσε τίποτα»

Ο προπονητής του Παναθηναϊκού Δημήτρης Ανδρεόπουλος δήλωσε στη συνέντευξη Τύπου μετά την ολοκλήρωση του πρώτου τελικού:

«Το παιχνίδι για εμάς ξεκίνησε πολύ άσχημα. Ο Ολυμπιακός μας πίεσε υπερβολικά με το σερβίς του με αποτέλεσμα η υποδοχή μας να μην λειτουργεί, αλλά κυρίως να μην έχουμε επιθετικές λύσεις. Σιγά σιγά από το τρίτο σετ και μετά αρχίσαμε να μπαίνουμε στο παιχνίδι σταθεροποιώντας την υποδοχή μας. Βρήκαμε τις λύσεις που θέλαμε και όσο περνούσε η ώρα βάζαμε και άλλα στοιχεία στο παιχνίδι μας, όπως το σερβίς. Δεν έχω μιλήσει ποτέ για την διαιτησία, δεν θα το κάνω τώρα.

Οι διαιτητές κάνουν την δουλειά τους και η κάθε ομάδα το ίδιο. Είναι μία σπουδαία νίκη, αλλά δεν σημαίνει και τίποτα. Ο επαναληπτικός θα είναι ένα παιχνίδι που θα ξεκινήσει από το μηδέν και η κάθε ομάδα θα έχει 50-50 πιθανότητες. Θα είναι διαφορετικός αγώνας, καθώς σε κάθε παιχνίδι διαμορφώνονται διαφορετικές δυναμικές».

Για την εμφάνιση του Ράπτη: «Αυτή είναι η ομάδα που θέλω να έχω. Χτίζουμε μία ομάδα που ξέρουμε τις αδυναμίες της, τα θετικά της στοιχεία και όλοι μαζί προσπαθούμε για τις νίκες. Ο Ράπτης είναι ένας ελπιδοφόρος αθλητής που καλείται να κάνει την δουλειά του, όπως και ο κάθε αθλητής. Θεωρώ ο Ράπτης φέτος βρίσκεται σε άνοδο 15-20% σε σχέση με πέρυσι».

Media

Σχετικά άρθρα

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ