Εκτυπώστε τη σελίδα
21-11-2019 22:21

Τα χαμόγελα του Ανδρεόπουλου και η παραδοχή της ανωτερότητας των «πρασίνων» από τον Παλαιτσάκη (vids)

Την ικανοποίηση τους για τη δίκαιη νίκη του Παναθηναϊκού κόντρα στον Φοίνικα, εξέφρασαν στη συνέντευξη Τύπου, μετά την λήξη του ημιτελικού του Λιγκ καπ στον Αγ. Θωμά, ο Δημήτρης και ο Χαράλαμπος Ανδρεόπουλος ενώ την ανωτερότητα των «πρασίνων» παραδέχτηκε και ο Δημήτρης Παλαιτσάκης εκ μέρους των "Πειρατών".

Αρχικά ο προπονητής του Παναθηναϊκού Δημήτρης Ανδρεόπουλος υποστήριξε για τη νίκη-ρεβάνς ύστερα από την ήττα του πρωταθλήματος:

«Η ομάδα του Παναθηναϊκού και του Φοίνικα είναι ισοδύναμες. Την προηγούμενη εβδομάδα ο Φοίνικας νίκησε δίκαια (0-3). Σήμερα εμείς ήμασταν καλύτεροι και κερδίσαμε δίκαια. Ο επαναληπτικός είναι πάλι ένα παιχνίδι όπου οι δυο ομάδες έχουν τις ίδιες πιθανότητες. Αυτή που θα παίξει καλύτερα θα πάρει και την πρόκριση. Είναι 50-50»

 Ο ακραίος του Παναθηναϊκού Χαράλαμπος Ανδρεόπουλος δήλωσε: «Οι διαφορές μας με το Φοίνικα είναι πάρα πολύ μικρές. Σήμερα αν δεν πιάναμε το «μάξιμουμ» των δυνατοτήτων μας δεν θα ήταν εύκολα τα πράγματα. Πήραμε μια μεγάλη νίκη και συνεχίζουμε».

 Ο συνεργάτης του Ράτκο Παβλίσεβιτς Δημήτρης Παλαιτσάκης είπε: «Ελπίζω στο επόμενο παιχνίδι να είμαστε αντάξιοι της δυναμικής μας. Συγχαρητήρια στον Παναθηναϊκό ήταν καλύτερος».

 Ο κεντρικός του Φοίνικα Δημοσθένης Λινάρδος δήλωσε: «Ο Παναθηναϊκός ήταν καλύτερος και πήρε δίκαια τη νικη. Δεν ήμασταν συγκεντρωμένοι από την αρχή. «Τους περιμένουμε τώρα στην Σύρο για την ρεβάνς και την πρόκριση».

Media



Σχετικά άρθρα