Εκτυπώστε τη σελίδα
27-01-2019 20:44

Ράτκο Παβλίσεβιτς: «Ήμασταν καλός αντίπαλος»

Την ανωτερότητα του Ολυμπιακού παραδέχθηκε στη συνέντευξη Τύπου μετά τον 2ο τελικό του Λιγκ Καπ «Νίκος Σαμαράς» ο προπονητής του Φοίνικα Σύρου Ράτκο Παβλίσεβιτς.
«Συγχαρητήρια στον Ολυμπιακό για τη δίκαιη κατάκτηση του τίτλου αλλά και στην ομάδα μου για την προσπάθεια. Ήμασταν καλό αντίπαλος, ο Ολυμπιακός όμως είναι καλύτερη ομάδα και το έδειξε στα δύο αυτά παιχνίδια. Ήταν καλή ευκαιρία για εμάς να δώσουμε δύο δυνατούς αγώνες. Προχωράμε μπροστά τώρα για τους επόμενους στόχους μας».

Ο αρχηγός του Φοίνικα Σύρου Παναγιώτης Παπαδόπουλος δήλωσε: «Αυτή την στιγμή ο Ολυμπιακός είναι η καλύτερη ομάδα του πρωταθλήματος. Πρωταρχικός μας στόχος ήταν να σταθούμε αρκετά ανταγωνιστικοί και νομίζω το κάναμε. Όπως και στο πρώτο παιχνίδι αγχώσαμε τον Ολυμπιακό και αυτό φάνηκε, με τις πολλές αλλαγές που αναγκάστηκε να κάνει. Ευτυχώς για αυτούς έχουν τον βάθος του πάγκου. Θέλαμε να κάνουμε την έκπληξη, στον αθλητισμό για αυτό παίζουμε. Για πολλά διαστήματα ήμασταν καλοί αλλά σε κομβικά σημεία δεν ήμασταν αποφασιστικοί σε σερβίς και μπλοκ. Συγχαρητήρια στον Ολυμπιακό και καλή συνέχεια σε όλους».