Εκτυπώστε τη σελίδα
25-01-2019 19:14

Επίσημα την Κυριακή (16.30) ο δεύτερος τελικός και μετάδοση μέσω ERT play

Η ΕΣΑΠ ανακοίνωσε την αναβολή του δεύτερου τελικού του Λιγκ Καπ λόγω αδυναμίας μετακίνησης του Φοίνικα Σύρου στον Πειραιά, λόγω των έντονων καιρικών φαινομένων που πλήττουν τη χώρα.

Η μετάδοση που αρχικά είχε προγραμματιστεί να γίνει μέσω της ΕΡΤ3, μετά από συνεννόηση της διοργανώτριας αρχής με το κρατικό κανάλι, αποφασίστηκε να μεταδοθεί ο αγώνας διαδικτυακά μέσω του ERT Play (27/1, 16.30).

Η ανακοίνωση της ΕΣΑΠ:

Η Ε.Σ.Α.Π. ανακοινώνει την αναβολή της διεξαγωγής του β΄τελικού Λίγκ Καπ Νίκος Σαμαράς για μία ημέρα. Συγκεκριμένα:
Λόγω της κακοκαιρίας που πλήττει τις τελευταίες ώρες τη χώρα και το απαγορευτικό στον απόπλου των πλοίων που βρίσκεται σε ισχύ από τα ξημερώματα της Παρασκευής 25/1, αλλά και τη ματαίωση των αεροπορικών πτήσεων από και προς τα νησιά των Κυκλάδων, η αποστολή της ομάδας του Α.Ο.Φοίνικα Σύρου αδυνατεί να μετακινηθεί εγκαίρως από την Σύρο στον Πειραιά για τον επαναληπτικό τελικό του Λιγκ Καπ Νίκος Σαμαράς.

Κατόπιν της έκτακτης κατάστασης που δημιουργήθηκε, η ΕΣΑΠ μετά από συνενόηση με τον υπεύθυνο του αθλητικού τμήματος της ΕΡΤ Α.Ε. Γιώργο Λυκουρόπουλο αποφασίστηκε η αναβολή του β΄τελικού για την Κυριακή 27 Ιανουαρίου στις 16.30 στο γυμναστήριο Μελίνα Μερκούρη Ρέντη με τηλεοπτική μετάδοση από το ERT Play.

Ο αγώνας αρχικά είχε προγραμματιστεί στην ίδια έδρα το Σάββατο 26/1 στις 18.30 με τηλεοπτική μετάδοση από την ΕΡΤ3.

Σχετικά άρθρα