1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
25-01-2019 15:18

Προς αναβολή ο τελικός, αποκλεισμένος ο Φοίνικας στη Σύρο λόγω... Φοίβου

Το σενάριο της αναβολής του δεύτερου τελικού Λιγκ Καπ Νίκος Σαμαράς για μία τουλάχιστον ημέρα θα πρέπει να εξετάζει σιγά σιγά η ΕΣΑΠ μετά την σφοδρή κακοκαιρία που σφυροκοπάει το Αιγαίο με νοτίους ανέμους 9 και τοπικά 10 μποφόρ.

Λόγω του βαρομετρικού χαμηλού «Φοίβος» από το πρωί της Παρασκευής έχει εκδοθεί απαγορευτικό απόπλου από τα κεντρικά λιμάνια της χώρας. Στον Πειραιά είναι από χθες βράδυ δεμένα όλα τα πλοία και στη Σύρο δεν έχει φτάσει κανένα δρομολόγιο από τον Πειραιά ή άλλο λιμάνι.

Το χειρότερο είναι πως έχουν ματαιωθεί και οι αεροπορικές πτήσεις δημιουργώντας το αδιαχώρητο για τις αυριανές πτήσεις.

«Η κατάσταση είναι πολύ δύσκολη. Δεν θυμάμαι τόσο μεγάλη ένταση σε κακοκαιρία. Σήμερα σίγουρα δεν θα μπορέσουμε να ταξιδέψουμε διότι δεν υπάρχει καν βαπόρι στο Αιγαίο που να κατευθύνεται προς Πειραιά. Θα πρέπει πρώτα να ξεκινήσει από τον Πειραιά, να έρθει εδώ και να φύγουμε. Θα ζητήσουμε από την ΕΣΑΠ αναβολή τουλάχιστον μίας ημέρας ελπίζοντας πως ο καιρός θα βελτιωθεί ώστε να γίνει αύριο κάποιο δρομολόγιο», είπε στο volleynews.gr ο πρόεδρος του ΑΟ Φοίνικα Σύρου Δημήτρης Αρβανίτης.

Ο δεύτερος τελικός του Λιγκ Καπ Νίκος Σαμαράς είναι προγραμματισμένος να γίνει στο Μελίνα Μερκούρη του Ρέντη το Σάββατο στις 18.30 σε τηλεοπτική μετάδοση της ΕΡΤ3 αλλά όλα δείχνουν πως θα αναβληθεί.

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ