1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
13-12-2018 00:18

Παπαδόπουλος: «Η κακοδαιμονία επιτέλους έφυγε στη Σύρο»

Παιχνίδι χωρίς αύριο χαρακτήρισε την αναμέτρηση με την ΑΕΚ ο ακραίος του Φοίνικα Παναγιώτης Παπαδόπουλος, που εξέφρασε την χαρά του για την... κατάρα των τάι μπρέικ που επιτέλους έσπασε.
«Έσπασε η κακοδαιμονία»

Ο ακραίος του Φοίνικα Παναγιώτης Παπαδόπουλος δήλωσε: «Όπως είπα και στα παιδιά πριν το ματς, ήταν ένα παιχνίδι χωρίς, αύριο , δεν το βλέπεις κανείς και δεν υπάρχουν στατιστικά, δεν υπάρχει τίποτα, απλά πας μόνο να πάρεις τη νίκη και να προκριθείς στον τελικό. Θέλαμε το αποτέλεσμα, όμως όπως είδαμε ήταν ένα ακόμη σφικτό παιχνίδι, με πολλά και λάθη κι από τις δύο ομάδες. Πιστεύω πως και σήμερα δεν είχαμε την απόδοση που έπρεπε καθώς σε κάποια κομμάτια του αγώνα χάνουμε την ψυχραιμία μας. Παρόλα αυτά δείξαμε σθένος στο πέμπτο σετ και πήραμε επιτέλους το ματς και σπάσαμε τη δεισιδαιμονία που είχαμε στα τελευταία παιχνίδια. Πιστεύω πως κλειδί ήταν στο τρίτο σετ, όταν ήμαστε μπροστά με 17-14, όμως καταφέραμε να το χάσουμε και να στείλουμε ένα ακόμη ματς σε πέμπτο σετ. Αν το είχαμε πάρει τώρα θα μιλούσαμε για ένα άλλο παιχνίδι».

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ