1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
06-10-2018 21:49

Κώστας Δεληκώστας: «Δύο εικόνες το παιχνίδι με Ρουμελιώτη και Κωτσάκη»

Δύο όψεις είχε το παιχνίδι με την Κηφισιά δήλωσε ο προπονητής του Παμβοχαϊκού Κώστας Δεληκώστας, που στάθηκε και στους Νίκο Ρουμελιώτη, Φροίξο Κωτσάκη.
Το παιχνίδι είχε δύο εικόνες. Η πρώτη με το Νίκο Ρουμελιώτη διαγώνιο και η δεύτερη με τον Φροίξο Κωτσάκη που το παιδί δεν είναι διαγώνιος, είναι ακραίος. Στα δύο πρώτα σετ ήμασταν καλύτεροι σε σερβίς και επίθεση και για αυτό τα πήραμε. Στα επόμενα σετ είχαμε πρόβλημα στην αλλαγή και κυρίως στο θέμα της αλλαγής. Οι ακραίοι μας είναι καλοί στην επίθεση αλλά θέλουμε δουλειά στην υποδοχή. Οσο για τον Ρουμελιώτη είναι ανέτοιμος. Εχουμε ένα ακόμα ματς με τον Ολυμπιακό. Το βλέπουμε σαν αγώνες προετοιμασίας και θα τεστάρουμε την ομάδα μας. Ο Ρουμελιώτης θα μας βοηθήσει όσο είναι τραυματίας ο Νίκος Παλέντζας. Τώρα, εάν δέσει με την ομάδα και θέλει και ο ίδιος σίγουρα θα μείνει μαζί μας έως το τέλος. Γενικά δεν θα βιαστούμε με την αποθεραπεία του Παλέντζα».

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ