1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
06-10-2018 20:44

Πλήρης στην Κυψέλη η ΑΕΚ στον δρόμο για τα ημιτελικά του Λιγκ Καπ

Η ΑΕΚ φιλοξενείται στην Κυψέλη από τον Παναθηναϊκό στο μοναδικό παιχνίδι του Γ' ομίλου του Λιγκ Καπ, με στόχο την νίκη για την πρόκριση στα ημιτελικά του Λιγκ Καπ. Υπενθυμίζουμε ότι ο Ηρακλής Χαλκίδας με ανακοίνωσή του αποσύρθηκε από την διοργάνωση.
Μετά από πολύ καιρό, ο Νίκος Νεόφυτος βλέπει με χαρά όλους τους παίκτες του διαθέσιμους. Η ΑΕΚ που επέστρεψε στην μεγάλη κατηγορία για έβδομη φορά, κατέκτησε τον τίτλο του Λιγκ Καπ το 2014. Η Ενωση άλλαξε ακραίο την τελευταία εβδομάδα με τον Σέρβο Στοΐλοβιτς να παίρνει τη θέση του Βραζιλιάνου Ματσιέλ ενώ ο Μάρκου έμεινε στη θέση του Μαντέκα που πήγε στον Ηρακλή Χαλκίδας. Το πρόσωπο της ΑΕΚ είναι ο Γιώργος Δρογκάρης που την περσινή σεζόν αγωνίστηκε στον Παναθηναϊκό και θα αντιμετωπίσει την παλιά του ομάδα. Το δυνατό χαρτί της Ενωσης είναι ο Βραζιλιάνος Μότα αλλά και ο Τζιουμάκας που ενσωματώθηκε στην ομάδα. Λίμπερο είναι ο έμπειρος και πρωταθλητής με τον ΠΑΟΚ Δημήτρης Γκαράς, στην πάσα είναι ο Αργεντινός Λιόκα ενώ ένας ακόμα πρώην πράσινος, ο Δημήτρης Χαραλαμπίδης ενισχύει το μπλοκ.

Νίκος Νεόφυτος: «Πρώτη φορά είμαστε πλήρεις»

Ο προπονητής της ΑΕΚ Νίκος Νεόφυτος είπε: «Ηρθε η ώρα να δώσουμε το λόγο στους πρωταγωνιστές που είναι οι παίκτες και να αρχίσει επιτέλους η δράση ώστε να αλλάξουμε την εικόνα της κινδυνολογίας που έχει αναπτυχθεί τις τελευταίες ημέρες. Η ομάδα μου δε μπορώ να πω πως είναι έτοιμη αλλά είναι για πρώτη φορά ολοκληρωμένη με όλους τους παίκτες. Επίσης δε μπορώ να πω πως το Λιγκ Καπ θα είναι προετοιμασία για μας αλλά ένα παιχνίδι που η ΑΕΚ και για την πρόκριση στα ημιτελικά και για το γόητρο θα κατέβει για να κερδίσει. Ηρθε ο Τζιουμάκας, ο Στοΐλοβιτς έχει έρθει από την αρχή της εβδομάδας και δουλεύουμε καλά. Δεν έχω παράπονο. Όπως όλοι δεν έχουν παιχνίδια έτσι και η ΑΕΚ δεν έχει παιχνίδια στα χέρια της. Με τα δεδομένα που υπάρχουν βαδίζουμε και δεν γκρινιάζουμε. Ότι ισχύει για μας ισχύει για τον Παναθηναϊκό. Είναι δύο ιστορικές ομάδες που με κόπο και θυσίες συντηρούν το βόλεϊ και φωνάζουν παρούσες».

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ