Εκτυπώστε τη σελίδα
05-10-2018 22:41

Φερνάντο Μουνιόθ: «Κάθε παιχνίδι και καλύτεροι»

Ο προπονητής του Ολυμπιακού, Φερνάντο Μουνιόθ Μπενίτεθ δήλωσε μετά το παιχνίδι με την Κηφισιά στο olympiacossfp.gr τα εξής:
«Για το πρώτο επίσημο παιχνίδι είμαι ικανοποιημένος από την ομάδα. Αρκετοί παίκτες δεν βρίσκονταν στο 100% ετοιμότητας ωστόσο κάθε ματς που παίζουμε θα βελτιωνόμαστε και θα προσεγγίζουμε τον τρόπο παιχνιδιού που θέλουμε. Κατά τη διάρκεια του παιχνιδιού θα πρέπει να μην βοηθάμε την αντίπαλη ομάδα με κάποια λάθη αλλά γενικά η αντίδραση μας σήμερα ήταν καλή και προσπαθήσαμε να εφαρμόσουμε στο γήπεδο αυτά που δουλεύουμε στις προπονήσεις. Αύριο παίζουμε με τη Σύρο, που άλλαξε εντελώς το ρόστερ της και δεν έχουμε πολλές πληροφορίες αλλά πρέπει να είμαστε προετοιμασμένοι να αντιμετωπίσουμε τις δυσκολίες του αγώνα».

Ανδρέας Φράγκος: «Θέμα χρόνου η βελτίωση μας»

Ο Ανδρέας Φράγκος δήλωσε μετά το ματς στο olympiacossfp.gr τα εξής: «Εμφανιστήκαμε αρκετά συγκεντρωμένοι και καταφέραμε να πάρουμε τη νίκη απέναντι στην Κηφισιά. Υπάρχουν πολλά κομμάτια που πρέπει να βελτιώσουμε στον τρόπο παιχνιδιού αλλά μην ξεχνάμε ότι ήρθαν και δυο παίκτες αυτή την εβδομάδα και ενσωματώθηκαν στην προετοιμασία. Θεωρώ ότι γίνεται πολύ καλή δουλειά και είναι θέμα χρόνου να υπάρξει η βελτίωση και να παρουσιάσουμε ακόμα καλύτερη εικόνα».